PHOTOSHOOT

janni-deler-photoshootDSC_0534
janni-deler-photoshootDSC_0536
janni-deler-photoshootDSC_0535
janni-deler-photoshootDSC_0538
janni-deler-photoshootDSC_0541
janni-deler-photoshootDSC_0537
janni-deler-photoshootDSC_0540
janni-deler-photoshootDSC_0544

Morning photoshoot with this crew!

Härlig morgon hade jag idag, med det här gänget! Plåtade lite för VeckoRevyn, älskar att plåta för den tidningen. Det är faktiskt den tidningen jag fortfarande köper när jag ska ut och resa, enkel och härlig läsning och grym inspiration! Säger till när det är ute! :-) Så – nu är jag sminkad och fixad för resten av dagen. Snacka om lyx, haha! Började imorse så vi är klara redan, skönt tycker jag. Imorse åt jag frukost hos pappa eftersom min fina lillebror fyller år, så jag har hunnit med en del redan och klockan är inte ens 12. Älskar såna dagar! Nu ska jag in till stan, vi hörs under dagen! Puss <3

//Had a great morning today, with this crew! We shot for VeckoRevyn, love to shoot for that magazine. It’s actually the one magazine I still buy when I’m traveling, easy reading and great inspiration! I’ll let you know when it’s out! :-) So – now I have my make up done for the rest of the day. Talk about great start, haha! Started earlier this morning so we’re already done, feels good. Early this morning I had breakfast at my dads place since my lovely little brother have his birthday today, so I’ve done pretty much already and it’s not even lunch time. Love those days! Now I’m heading in to town, talk soon! Hugs <3

14 reaktioner på “PHOTOSHOOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.