FALL FEELINGS

jannideler-fallinspo

Some Pinterest-inspo this morning <3

God morgon! Jag sov så otroligt bra inatt, vaknade för inte så längesen. :-) Väldigt skönt att komma hem! Igår åkte jag och kollade på min lillebror som hade ishockeymatch, så jag kom hem ganska sent. Nu har jag ätit frukost med tända ljus framför nyhetsmorgon och sitter och dricker kaffe. Mysmorgon! Ska väl ta tag i mina resväskor snart… Har några att packa upp! ;-) Grått utanför idag så höstkänslorna börjar äntligen komma, satt och kollade pinterest och satte ihop lite mysbilder. Fluffiga mattor, goda mackor, kaffe och mys. Nu ska jag ta en dusch och sen in till stan för lunchmöte! Feels good to be back! <3

//Good morning! I slept so good tonight, woke up not too long ago. :-) Feels so good to be home! Yesterday I went to see my little brother play ice hockey, so I got back home pretty late. Now I just had breakfast with candles infront of the morning news and having coffee at the moment. Cozy morning! Have to unpack my bags soon… Have a few of them! ;-) Grey outside today so the fall feelings are finally coming to me, looked around Pinterest and made a cozy-collage. Fluffy rugs, tasty toasts, coffee and just chill. Time for a shower and then to town for a lunch meeting! Feels good to be back! <3

8 reaktioner på “FALL FEELINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.