DREAM COME TRUE

5_MG_7881-Edit - by Fabian Wester

I can finally tell you what I’ve been up to the last few months…

Äntligen! Det har varit så svårt att vara tyst om det här, men nu kan jag äntligen berätta för er vad jag sysslat med det här året! Jag har designat en kollektion för Nelly som kommer släppas den 9e November!!! :D Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse, jag har kunnat leva ut mina drömmar och skapat plagg som verkligen känns jag. Varje dag nu kommer jag visa er ett plagg här så ni vet vad som kommer när det väl släpps! Aaah pirr i kroppen!! :D Den här klänningen är en av mina absoluta favoriter i kollektionen, den är speciell men ändå klassisk med sin egna touch. Precis vad jag letar efter i plagg! Höga klackar är ju min favorit, och det kommer några fler skor som ni får se snart… Hoppas ni är lika peppade som jag, äntligen kan jag dela den här glädjen med er istället för att smyga med det. Många timmar har gått åt till att fundera ut de perfekta plaggen, prova av, känna, klämma och bestämma. Jag är SÅ nöjd! Är ni redo? :D Ha en grym kväll hjärtan, PUSS!! <3

//Finally! It’s been so hard for me to keep quiet about this, but now I can finally tell you what I’ve been up to this year! I’ve designed a collection for Nelly that will be released 9th of November!!! :D It’s really a dream come true, I’ve been able to live out my dreams and create pieces that really feels me. Every day now I will show you a piece here so you know what will come! Aaah so much excitement in my body right now!! :D This dress is one of my absolute favorites in the collection, it’s special but still classic with it’s own touch. Just what I look for in clothing pieces! High heels are my favorites, and there will be a few more coming out that you will see soon… Hope you’re as excited as I am, I can finally share this happiness with you guys instead of sneaking around with it. Spent a lot of hours trying to figure out the perfect pieces, try, feel and decide. I am SO happy with the result! Are you ready? :D Have an awesome night loves, HUGS!! <3

60 reaktioner på “DREAM COME TRUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.