BURGUNDY SET

jannideler-burgundy-set kopia 2
jannideler-burgundy-set
jannideler-burgundy-set-4
jannideler-burgundy-set-5
jannideler-burgundy-set kopia
jannideler-burgundy-set3
jannideler-burgundy-set-6

Lxls jacket (here!)/ Gina tricot set, pants (here!) sweater (here!)/ Balenciaga bag/ Nilson shoes

God morgon! Här kommer gårdagens sköna look, älskar ju set och när jag hittade det här i en lite roligare färg var jag tvungen att ha det. Kommer mysa runt en del i det i vinter! Varmt och mysigt. :-) Gillade tydligen en och samma pose igår, haha! Min syster plåtade av och hade lilla tjejen med så bara den här posen fastnade i fokus, anyway ni ser ju vad jag har på mig. ;-) Ska träna idag på Andrés nya gym, så sjukt peppad! Körde ju med honom på Odenplan förut men nu har dom öppnat “Fightbox”, kommer säkert bli svettigt. Tar med mig kameran så försöker jag fota lite. Efter det ska jag iväg och vara med och spela in en pod, blir spännande! Hörs under dagen hjärtan, puss <3

//Good morning! Here’s yesterdays comfy look, I love sets and when I found this in a funnier colour I had to have it. Will chill around in this a lot this winter! Warm and cozy. :-) Apparently only had one pose yesterday, haha! My sister helped me with photos and had the little one with her so this was the only pose that was in focus, anyway you can see what I’m wearing. ;-) Heading for a workout today at Andrés new gym, so stoked! Used to workout with him at Odenplan before but now they opened “Fightbox”, guessing it’ll be pretty sweaty. Will bring my camera and try to take some pictures. After that I’m participating in a podcast, will be fun! Talk during the day loves, hugs <3

9 reaktioner på “BURGUNDY SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.