CONNECTIVITY

janni-deler-nikonDSC03375
janni-deler-nikonDSC02376
janni-deler-DSC_0619jannideler-accent

When I’m out running around all day I like to be able to send camera-photos to my phone. Doing the #CreativeTrail and #IAMdifferent with Nikon now, so excited!

Jag har ju varit ute och rest i över en månad nyligen och hade verkligen hur kul som helst från början till slut. Jag var i New York, Hawaii och Los Angeles med Jon och underbara vänner. Hawaii blev en väldigt speciell plats för mig, och det har ni säkert märkt. Stämningen där och bara hela stället gjorde att jag älskade det! Ni vet ju hur mycket jag fotar (det är väldigt fotovänliga ställen, haha), och på den här resan hade jag med min Nikon D5500 också eftersom den är enkel att ta med och har wifi-funktionen som gör att jag lätt kan skicka bilder till mobilen utan att behöva släpa runt på datorn. Jag gillar att ha bra kvalitet även på Instagram och kameran klarar det lite bättre än telefonen. ;-) D5500 har rest runt världen, till Japan med Sarazar, sen på tour med bandet Rudimental som firade sitt nummer 1 album runt om Europa. Nu är det min tur att dela med mig av min #CreativeTrail. Så peppad på att visa er fler fina bilder jag tagit med kameran från mina resor, även om ni redan sett en del! Jag vet ju att ni gillar kameror och gärna vill ha tips så vi kommer snacka lite mer om det framöver, hoppas ni gillar det. :-) Puss!

 //I’ve been out traveling for over a month recently and I had so much fun from the beginning to the end of it. I was in New York, Hawaii and Los Angeles with Jon and amazing friends. Hawaii became a very special place for me, and you’ve probably noticed. The feeling there and just the entire place made me love it! You know how many photos I take (they’re very photo friendly places, haha), and during these trips I brought my Nikon D5500 too since it’s so easy to bring and have the wifi function that makes it easy to send photos to the phone without having to carry around a computer. I want to have good quality on my Instagram as well and the camera does a better job than the phone. ;-) The D5500 has been travelling the world, to Japan by Sarazar, then going on tour with the band Rudimental that celebrated their number 1 album around Europe. Now it’s my turn to share my #CreativeTrail. I’m excited about showing you some lovely photos I’ve taken with this camera of my travels, even if you’ve seen a lot of them already! I know you like cameras and want tips so we’re going to talk more about that here from now on, hope you like it. :-) Hugs!

8 reaktioner på “CONNECTIVITY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.