FLUFFY BLUE

8_MG_8067-Edit - by Fabian Wester

This will be my best friend this winter – amazingly blue faux fur! (899sek) And deep V-neck dress (299sek)

Boom – en av mina favoriter i kollektionen. Okej, kommer nog säga det om varje plagg haha! Det första jag sa när jag kom till Nelly’s huvudkontor för mitt första möte med designteamet var att jag ville ha en blå fuskpäls. Blev så otroligt glad när dom tyckte det lät toppen, så här är den! Åh den är så skön, och jag kan redan tänka mig hur jag kommer styla den med klackar, sneakers och boots. Känner man sig lite tråkig i sin outfit så tar man på sig den här så är problemet löst! ;-) Klänningen är en annan favorit, älskar djupa v-necks och långärmat (längre än normalt). Gillar när det går ner lite över händerna! Stay tuned for more, har så mycket fina plagg kvar att visa er. :-))) Puss och god natt hjärtan! <3

//Boom – one of my favorites from the collection. Okay, I’ll probably say that about every single piece haha! The first thing I said when I arrived to Nelly’s head office for my first meeting with the design team was that I wanted a blue faux fur. Got so happy when they said it sounded great, so here it is! Oh it’s so comfy, and I can already imagine how I’ll style it with heels, sneakers and boots. If you feel like your outfit is a bit boring you just put this one on and the problem is solved! ;-) The dress is another favorite, love deep v-necks and long sleeves (longer than normal). Like it when it goes down a bit over your hands! Stay tuned for more, have so many nice pieces to show you. :-))) Kisses and good night loves! <3

20 reaktioner på “FLUFFY BLUE”

 • Kanni says:

  Smokin’ hot! This fur jacket is out of this world!

 • Veronika D. says:

  Gosh, Janni! When you released first piece, I sad to myself: Wow, can’t be anything nicer! Then you showed the blue dress which totally shocked me and NOW I’m totally….can’t even find the right word. If you’re gonna continue, I wanna buy the whole collection :D I love you as a blogger but Janni, you’re more talented then you can imagine! You should be definitely fashion designer. I believe you’d become worldwide famous! Fingers crossed for your “boom” future!

  • janni says:

   Naaw, that’s like the sweetest comment ever!! Makes me SO happy to hear! Biggest hug sweetheart <3<3<3

 • stina says:

  Skulle precis skriva i princip allt som Veronica här ovan skrev. Jag dööör hur fina, vackra och snygga kläder du designat!!! Alltså det är jättekul att du gjort detta med Nelly.com och jag kommer antagligen försöka köpa vartenda plagg MEN bill du så måste du fan starta ditt egna märke nu. Det kommer bli succé och jag tror att du kommer ha dina kollektioner på New York fashion week och alla andra stora visningar runt om i världen. Kör bara!! ?? Något jag dock verkligen önskar är något jag skrivit tidigare.. att du vore såå grym om du kombinerar ditt sinne för fashion med snäll tillverkning och produktion för både miljön och de som tillverkar materialen och plaggen. Det finns för många som bara gör snygga kläder men där deras industri bakom varje plagg ät jävligt smutsig. Det vore därför helt FANTASTISKT om du tog täten och visar dom andra att det går att ha ett framgångsrikt märke med fantastiskt fina kläder ovh som även har ett högt ansvarstagande i sin policy. Lycka till och kör hårt! Jag väntar med spänning tills jag kan köpa din första egna kollektion (efter jag köpt upp hela som du designat för Nelly ?) KRAM ?

  • janni says:

   Men hur gullig är du då!? TACK!!! :D Jag kommer ihåg din kommentar om det förut, och har klurat en del. Vi får se vad som händer i framtiden… ;-) Största kramen fina du!! <3

 • Johanna says:

  Lyxigt värre! :)

 • Robyn says:

  You are such a bombshell!! This jacket is so fun I love it, it totally dresses up an otherwise simple look. You killed it! <3

  http://www.skinnybelle.com/

 • Älskar fuskpälsen, så fin! Kolla gärna in vår blogg, vi är två tvillingsystrar som åker till New York idag. :-)
  http://wlaukkanens.se

 • Sara says:

  JANNI i already totally LOVE your collection. i just wanna ask are your clothes all gonna be with necklane? since i dont have boobs and I cant buy it :D :D thanks. You are the best blogger ever

 • Siri says:

  Älskar den bilden! Sjukt snygg

 • Eva says:

  Heyy janni

  I’m in love with the faux fur and I’m definitely going to buy it ,when is available?

 • Hedvig says:

  Älskar den här fuskpälsen, blått är lätt den snyggaste färgen! :D en fråga, är det en dragkedja fram ?? :)

  • janni says:

   Kul att du gillar den!! :D Det är inte dragkedja utan “hakar” som man kan knäppa. :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.