BIKER N’ RED LIPS

janni-deler-biker-red-lipsDSC_0796
janni-deler-biker-red-lipsDSC_0805
janni-deler-biker-red-lipsDSC_0798
janni-deler-biker-red-lipsDSC_0829
janni-deler-biker-red-lipsDSC_0818 kopia
janni-deler-biker-red-lipsDSC_0822
janni-deler-biker-red-lipsDSC_0847

RayBan glasses/ LXLS jacket/ Target t-shirt/ Brandy Melville jeans/ Phillip Lim bag/ Jennie Ellen shoes (here!)

God morgon hjärtan! Solen skiner idag, samma som igår. Hur härligt är inte det då? :D Hängde med Alexandra igår, så mysigt att umgås med henne igen. Körde på svart och vitt, med lite rött på läpparna. Köpte ett 6-pack av de här tishorna när jag var i LA, det är herrtröjor från Target… Haha! Riley hade såna och jag har letat efter den perfekta lite större tishan, så hittar jag dom på Target av alla ställen. Startade morgonen med en promenad i solen, det är verkligen världens bästa start på dagen och veckan! Nu har jag massa energi för resten av dagen, så nu ska jag sätta mig och jobba hemifrån. Hoppas ni haft en skön måndagsmorgon och får en ännu bättre dag! Puss <3

//Good morning loves! The sun is shining today, same as yesterday. How nice is that? :D Hung out with Alexandra yesterday, so nice to see her again. Went for black and white, with some red lips. Bought a 6-pack with these t-shirts when I was in LA, it’s mens shirts from Target… Haha! Riley had those and I’ve been looking for the perfect oversized t-shirt, and I find them at Target of all the places. I started my morning with a walk in the sun, it’s for sure the best way to start the day and the week! Now I have tons of energy for the rest of the day, will get some work done from home. Hope you guys had a great monday morning and that your day will be even better! Hugs <3

22 reaktioner på “BIKER N’ RED LIPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.