FAVOURITE KNIT

3_MG_7690-Edit - by Fabian Wester
NELLY.COM_NLYTrend_By_Janni_Deler_224618-0080

The perfect knitted sweater in grey and blue from my collection! Release 9th of Nov!! (399 sek)

Mys-söndag innebär mys-plaggen från min kollektion! Jag älskar ju stickade tröjor och tycker aldrig att jag hittar den perfekta, med det menas alltså längd, krage och passform. Så – här har ni babes! ;-) I två färger som jag använder mest när det kommer till stickade tröjor. Kragen är den ultimata höjden tycker jag, inte för hög men ändå högre upp på halsen för att värma. Kommer passa till allt, jag vet vad jag kommer ha på mig under alla jackor i höst/vinter iallafall. :-) Funkar till kjol, klänning, jeans, mjukisbrallor och ja you name it! Jag har haft världens skönaste helg, kommit iordning hemma, tränat, fikat, träffat vänner och bara njutit av att vara hemma. Nu ikväll står det som sagt tennis på schemat, så önska mig lycka till! Puss puss puss till er <3

//Cozy sunday means the cozy pieces from my collection! I love knitted sweaters but I never seem to find the perfect one, with that I mean the length, collar and fit. So – here you go babes! ;-) In two different colours that I use the most when it comes to knits. The collar is the ultimate shape in my opinion, not too high but still a bit higher up on the neck to keep you warm. Will work with everything, I know what I will wear under all my jackets this fall/winter anyway. :-) Suits to skirts, dresses, jeans, sweatpants and well you name it! I’ve had the best weekend in a long time, organised my home, worked out, coffee dates, hung out with friends and just enjoyed being back home. Tonight I have tennis on the schedule as I mentioned before, so wish me luck! Hugs hugs hugs to you guys <3

14 reaktioner på “FAVOURITE KNIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.