TENNIS

janni-deler-tennisDSC_0866
janni-deler-tennisDSC_0869
janni-deler-tennisDSC_0887-Redigera
janni-deler-tennisDSC_0871
janni-deler-tennisDSC_0876

Had SO much fun yesterday, played tennis for the “first” time!

Igårkväll då, shit vad kul vi hade! Jag har bara spelat tennis “på låtsas” innan och det var flera år sedan sist, när jag var ganska liten hängde vi på farmors landställe och där finns en tennisbana. Det är väl det ända jag gjort när det kommer till tennis. ;-) Mira och hennes kille kör varje söndag, så igår joinade jag och fick lära mig. Jag är hooked! Kommer dra med mig Jon nästa gång vi är någonstans, riktig rolig sport. Man var ju helt slut och svettig efter en timme, så det är en ganska bra workout också! ;-) Dom tyckte iallafall att jag var duktig, så jag ska öva i smyg nu och hänga på om några söndagar och krossa dom… Hahaha! Har ni kört tennis någon gång? Hur lång tid tar det innan man blir riktigt bra? Puss! <3

//About last night, oh my we had so much fun! I’ve only played tennis “for fun” before and it was years ago, when I was pretty small we hung out at my grandmas country house and there was a tennis court there. Think that’s the only thing I’ve done when it comes to tennis. ;-) Mira and her boyfriend play every sunday, so yesterday I joined them and got to learn. I’m hooked! Will get Jon to join me next time we’re somewhere, such a fun sport. You get totally done and so sweaty after an hour, so it’s a pretty good workout as well! ;-) At least they thought I was good, so I’m gonna practice and not tell them and in a few sundays go again and totally crush them… Hahaha! Have you tried tennis? How long does it take until you’re really good? Hugs! <3

10 reaktioner på “TENNIS”

 • Elena says:

  I’ve never played Tennis! But I am studying sports so I will definitely gonna try it! Looks like you had so much fun!! <3
  Puss :) Elena
  GIVE AWAY on my blog!! <3
  ___________________________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

 • Lovisa says:

  åh va kul! spelade massa tennis när jag var lite men sen slutade jag. Jag och min bästis har pratat om att börja spela med varandra någon gång då och då :)

 • Ellinor says:

  Hej! Jag har spelat tennis sen jag var 12 och har just börjat igen efter ett års uppehåll. Ett tips kan vara att be någon om hjälp med teknikträning samt kolla på hur proffsen gör(på tv alltså). Sen är det bara att nöta för att bli bättre och bättre! Vissa klubbar har vuxengrupper så att du kan få hjälp att lära dig tekniken. Härligt att höra att du fastnade för sporten och tack för en bra blogg med fina bilder! :)

 • I had to play it in school some years ago, but I was so bad at it :D

  Lisa | Joy Della Vita Travelblog

 • Emma says:

  Från vad man såg från din snapchat så såg det väldigt bra ut ;)

 • Vera says:

  Jag spelar tennis regelbundet och jag älskar det, underbar sport!!
  Kolla gärna in min fotoblogg då jag för stunden är i london, massa bilder på shopping & street style kommer upp / har publicerats ! kram :)

  http://nouw.com/veraeh

 • Har spelat tennis seriöst sen 11 års ålder och det är verkligen hur kul som helst. Man kan ju alltid bli bättre men det tar några gånger innan man har fått in fotarbete. Jag skulle rekommendera några träningar med tränare ifrån klubben, man lär sig verkligen SÅ mycket mer om man har en bra tränare. Lycka till nu, och tack för en superbra blogg! <3

 • ayu says:

  They might find out your plan if they know about your blog;)
  I suck at tennis, but it’s fun to do.

 • Belen says:

  I saw on sanpchat that you won a match? You are super good at sports haha, I tried tennis but I kept almast falling because my legs will get in the way of each other haha

  http://donapapayas.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.