CACTUS

janni-deler-cactusDSC_9508
janni-deler-cactusDSC_9550
janni-deler-cactusDSC_9547
janni-deler-cactusDSC_9561
janni-deler-cactusDSC_9526
janni-deler-cactusDSC_9544

House of CB dress (here!)/ Chanel bag/ Guiseppe Zanotti shoes

Hej på er! Den här dagen gick från lugn till super-packed, haha! Allt jag hade planerat löste av varandra, nu är jag äntligen hemma färdigtränad och ska packa ihop det sista inför imorgon. :-) Bra möten och grym(!) träning på Fightbox, känns skönt att köra ett sista pass där innan jag åker igen. Här är en outfit vi plåtade i LA när vi skulle på middag, hade helt glömt bort den. Matchade mina skor med kaktusarna! ;-) Märkte nu först att den här klänningen påminner om min svarta från kollektionen, fast utan skärp då. As I said – typisk Janni klänning… Nu ska jag duscha och packa, puss hjärtan! <3

//Hey guys! This day went from calm to super-packed, haha! Everything I’d planned was straight after each thing, now I’m finally back home after a workout and will pack the last things for tomorrow. :-) Great meetings and awesome(!) workout at Fightbox, feels good to do a last workout there before I leave again. Here’s an outfit we shot in LA when we went for dinner, totally forgot about it. Matched my shoes with the cactus! ;-) Just noticed that this dress reminds me of the black one from my collection, but without a belt. As I said – typical Janni dress… Time for a shower and then pack my bags, hugs loves! <3

19 reaktioner på “CACTUS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.