TANNED

janni-deler-spraytanDSC_0954
janni-deler-spraytanDSC_0957
janni-deler-spraytanDSC_0950

Tanned and ready to go!

God morgon! Såhär brun blev jag över natten… Hehe, nee inte bara av att sova men nästan! ;-) Jag var ju ganska brun men känner mig så mycket fräschare när jag är jämnt brun över hela kroppen, så igår fick Klara göra mig fin igen. Nu behöver jag inte sminka mig heller, får se om jag ens orkar dra på mig mascara. Nu var det ju ett tag sedan jag gjorde spraytan men varje gång jag ser lite brunare ut frågar ni så här kommer lite tips: man skrubbar sig dagen innan man sprayar, när man sprayat och sen duschat (ca 8 timmar efter) så smörjer man in sig vilket jag gör varje dag oftast morgon och kväll, sen sitter det i ungefär en vecka. :-) Det jag gillar med Klaras färg är att det är ekologiskt och ofarligt så man kan göra det ofta. Nu ska bruna jag åka till Spanien och bättra på min riktiga bränna. Hörs i Spain nästa gång, PUSS! <3

//Good morning! This is how tanned I got during the night… Hehe, naah maybe not by just sleeping. ;-) I was pretty tanned but I feel so much more fresh when I’m evenly tanned on the entire body, so last night Klara made me pretty again. Now I don’t need any make up either, don’t know if mascara is even necessary. It was a while ago I did spraytan but every time I’ve done it you ask about it so here’s a few tips: body scrub the day before you spray tan, when you’re sprayed and showered (after about 8 hours) you use body lotion which I usually do every morning and night, then it’s nice for about a week. :-) The thing I like with Klara’s colour is that it’s ecologic and it’s not bad for your skin so you can do it pretty often. Now tanned me will go to Spain and work on my real tan. Talk to you in Spain next time, HUGS! <3

20 reaktioner på “TANNED”

 • Elena says:

  This tan is great!! I already used so much different tips of tan spray but I looked afterwards either like a cow, or a zabra, or I was absolutly yellow haha! But this tan is amazing! looks so natural and healthy! Have a good flight to spain!
  Puss :) Elena
  GIVE AWAY on my blog!
  ______________________________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

 • Pia says:

  Janni you brought the sun here! Yesterday it was a bit rainy day in Marbella and today sunny! :)

 • ISA says:

  det där hade behövts på denna blåvita kropp med, haha ;) så fräscht!

 • ayu says:

  Sorry, but for my taste, all the Swedish fashion bloggers are overly orange tanned. Maybe it’s just my screen, though, and it looks better in real life. I think it looks quite unnatural on light blondes with blue eyes.
  I also miss my summer tan. It’s gone really fast this year, even though I’m outside every day, so at least my face shouldn’t be pasty white yet… But it is! I still have my “cycling uniform” tattoed on my body, haha. I worry about cancer, but I always get a tan, no matter the sunscreen…

  • Kasia says:

   Hi, I do agree with Ayu, almost all the Swedish fashion bloggers are orange tanned or they just have too much tan on them, which looks a little bit artificial. Janni is a very pretty woman, but I like when her skin/complexion has a natural shade, when she is not so tanned ’cause it does not look nice but artificially. And what is the sense of spray tanning when she is going off to Marbella and will get a real sun tan ?

   • janni says:

    The sun is not that strong in Marbella so I won’t get a tan here right now. We’re filming and taking photos so I wanted to feel tanned and fresh. :-) Hugs!

  • janni says:

   I love to be and feel tanned, and it’s not orange in real life. :-) Hugs! <3

 • Annika says:

  En fråga om Spraytan och solen. Tar solens strålar igenom färgen så när den sprayade brännan trillar av är du ändå solbränd där under?
  Ska till Dubai över nyår och 10 dagar framåt. Funderar på att spraya mig, men inte om det blir på bekostnad av att jag sen solar i onödan efter nyår. Dessa ytliga funderingar man kan ha, hehe..

 • Cierra Mais says:

  Love the tan!
  Being tan just makes me so much more confident in general but also to go all natural with no makeup!

  Xx

  http://cierramais.blogspot.com/

 • Eliska says:

  Gosh,you are so amazingly pretty!!! The tan looks nice on you! My all time favorite! <3

 • Så snygg och fräsch! Min bleka hy skulle minst sagt behöva sig en dos tan också !!

 • Anna lyhs says:

  Haha! I remeber the Frieds episode when Ross went to a tanning saloon and was sprayed like for times on his front side!

 • Så fin!
  Tror du skulle gilla mitt senaste Youtube klipp. Tipsar om Naturlig & Ekologisk Makeup. Makeup som vårdar din hy och får din hud att se fräsch ut hela dagen: https://www.youtube.com/watch?v=6z03tRux9bk

  • KARIN says:

   Hej, jag vet inte om du svarar på meddelanden men jag gör ett försök=) Du har nämligen så otroligt fin och naturlig hårfärg(!!) och jag vill slinga håret blont men har så svårt att hitta någon frisör att lita på. Har du något tips? Vem går du till? Tack på förhand
   Mvh
   Karin

   • janni says:

    Skrev precis ett inlägg om det idag, Antonio Axu är garanterat den bästa du kan gå till! Han har gjort underverk för mitt hår :-) Länkade i näst sista inlägget. Kram!

 • KARIN says:

  Hej, jag vet inte om du svarar på meddelanden men jag gör ett försök=) Du har nämligen så otroligt fin och naturlig hårfärg(!!) och jag vill slinga håret blont men har så svårt att hitta någon frisör att lita på. Har du något tips? Vem går du till? Tack på förhand
  Mvh
  Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published.