MIXED STHLM

janni-deler-mixed-sthlmDSC_0804
janni-deler-tea-timeDSC_0769
janni-deler-tea-timeDSC_0786
janni-deler-tea-timeDSC_0762
janni-deler-tea-timeDSC_0782
janni-deler-IMG_4889-Redigera
janni-deler-mixed-sthlmDSC_0790
janni-deler-mixed-sthlmDSC_0789

Random snaps from Sthlm, fun times, food and coziness. 

God morgon babes! Hur är läget? :-) Här fortsätter solen skina, woohoo! Ska till kontoret idag och jobba/ha möten, ska se till att sitta nära fönstret så jag får solen på mig. Lite blandade bilder från de sista dagarna, om ni undrar vad jag och Mira skrattar åt så är det Kotten (hennes kille) som skulle ta en bild på oss och han är inte så van vid kameror… Hans hållning gjorde att vi såg ut såhär istället, fick ingen “seriös” bild men älskar dessa. :-) Har varit så otroligt skönt att vara hemma några dagar, så det känns skönt att jag känner så och inte vill åka härifrån direkt. Men – ska till Marbella imorgon för att hänga med Jon och göra ett spännande jobb. Ni kommer få se mer så fort det är klart! Ska njuta av att vara hemma idag iallafall. Puss! <3

//Good morning babes! How are you? :-) The sun keeps shining here, wohoo! Will head to the office today to work/have meetings, will sit close to the window so I get to enjoy the sun. Here’s a mix of pictures from the last few days, if you wonder what Mira and I are laughing about it’s Kotten (her boyfriend) who was about to take a picture of us but he’s not so used to cameras… The way he was sitting with it made us look like this, didn’t get a “serious” picture but I love these. :-) It’s been so nice to be at home for a few days, so it feels good that I feel that way and don’t want to leave straight away. But – I’m going to Marbella tomorrow to hang out with Jon and also do an exciting job. You’ll get to see as soon as it’s done! Will enjoy my time at home today anyway. Hugs! <3

9 reaktioner på “MIXED STHLM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.