Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:07 | October 28, 2015

SUNSETS

janni-deler-nikon-d5500DSC_9324janni-deler-nikon-d5500DSC_9348janni-deler-nikon-d5500DSC_7781

Saving these moments for later, sunset is my favourite time of the day. #IAMdifferent

Solnedgång… Det är verkligen höjdpunkten på hela dagen! Hawaii hade några av de finaste jag sett, och jag var faktiskt riktigt duktig på att njuta av dom. :-) Vi grillade på stranden, gick upp på en bergstopp och satt på stranden och njöt av den nästan varje kväll. Självklart var kameran med, så jag kan spara den känslan och kolla senare. ;-) Det här är lite fler bilder som visar min #CreativeTrail som jag jobbar med för Nikon. Det kan ju vara lite svårt att fota i mörker och då använder jag mig av högt iso, den här D5500 kan man pusha hela vägen upp till 25 600 (jag brukar fota på iso 100 i dagsljus…) så det gör den grym för bilder i mörker. Jag hoppas på massa magiska solnedgångar i Spanien nu, det brukar levereras där varje kväll. Då ska jag bomba er med såna bilder, om ni nu gillar det lika mycket som jag hehe. Puss!

//Sunset… It really is the highlight of the entire day! Hawaii had some of the most beautiful ones I’ve seen, and I was actually really good at enjoying them. :-) We had barbecue on the beach, went up a mountain and sat on the beach to just enjoy it almost every single night. Of course I brought my camera, so I can save that feeling and look at them later. ;-) Here’s some more pictures from my #CreativeTrail that I work with together with Nikon. It can be pretty hard to shoot pictures in the dark and that’s when I use high iso, you can push this D5500 up to 25 600 (I usually shoot with iso 100 in daylight…) so it makes it great in low light. I’m keeping my fingers crossed for magical sunsets in Spain now, it usually is every night. Then I’ll shoot them all and show you so many pictures, if you like it as much as I do hehe. Hugs! 


7 kommentarer7 kommentarer om “SUNSETS”

  Janni,
  thanks for sharing your camera tips. im def in need of them.
  the sunsets look awesome. i love following your travels. thanks for posting so frequently! you keep me inspired.
  xo A

  Reply

  Herregud vilka underbara bilder och det ser helt magiskt ut! :-D Kram

  Reply

  Ååh Janni du är så duktig på att ta bilder, jag blir så inspirerad!! Jag hoppas du kommer ha någon tävling med nikon snart igen för jag har varit med i alla tävlingar men inte nått hela vägen (än) ;) Jag älskar att ta bilder och vill bara bli bättre och bättre, precis som du blir!
  Kram :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här