Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:31 | October 29, 2015

MORNING WORKOUT

janni-deler-morning-workoutDSC_1050 janni-deler-morning-workoutDSC_1056

Morning workout, finish with some head stand… As usual!

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Vi gick upp supertidigt imorse, det var kolsvart ute. Vi är ju här och filmar och gör ett jobb, ni kommer få se snart. Nu har vi en liten break så har tränat lite och jag avslutar ju såklart med lite huvudstående. Älskar det, haha! Det är bara öva öva öva, tillslut kommer man upp och nu hittar jag balansen direkt nästan. Ibland faller man över men det gör inte så ont, speciellt inte på gräs. ;-) Vi ska fortsätta jobba här, så jag kikar in snart igen med en bättre update. Tidsbrist nu på morgonen, tyvärr. Puss! <3

//Good morning loves! How are you? :-) We woke up super early this morning, it was pitch black outside. We’re here to shoot for a job, you’ll get to see it soon. Now we have a little break so we’ve been doing some training and of course I finish it off with some head stand. Love it, haha! You just have to practice practice practice, finally you’ll get up and now I find the balance almost straight away. Sometimes you fall over but it doesn’t hurt so bad, especially not on grass. ;-) We have to continue working here, will get back here soon again with a better update. Lack of time this morning, unfortunately. Hugs! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “MORNING WORKOUT”

  palmer <3 vilken underbar plats! haha och huvudstående.. ska det vara bra på nått vis eller? :p

  Reply

  Gillar också att stå på huvudet, fast jag måste dock ta hjälp av en vägg ;-)

  Reply

  Skulle inte du kunna skriva ut dina tranningspass! Far sa mkt inspiration fran dig! !:) Kram!

  Reply

  Gör så mycket olika, men ska försöka blanda in det också lite mer! :D <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här