NEW FAMILY MEMBER

janni-deler-new-family-memberDSC_1148
janni-deler-new-family-memberDSC_1070
janni-deler-new-family-memberDSC_1111
janni-deler-new-family-memberDSC_1157

Say hello to Maximus, our new family member! <3

Okej, jag är kär. Min pappa har skaffat sig en hund, Maximus, som kan vara världens sötaste valp i världshistorien. Har lekt med honom i några timmar nu och sen somnade han mitt på golvet. Helt utmattad, haha! När han vaknade låg vi båda på golvet och jag kliade honom bakom öronen. Så fort vi slutar resa så ska vi skaffa hund, punkt! Visst blir man kär så fort man ser honom? Han kommer ju tyvärr bo här i Spanien, funderar starkt på att packa ner honom i väskan och säga att han rymde… Vi får se vilken plan som funkar! ;-) Nu ska vi fortsätta filma här, hörs senare! <3

//Okay, I’m in love. My dad got a dog, Maximus, that may be the cutest puppy in the history of the world. I’ve played with him for a few hours now and then he fell asleep on the floor. Totally exhausted, haha! When he woke up we both lay down on the floor and I scratched him behind the ears. As soon as we stop traveling like we do we’re getting a dog, end of sentence! Don’t you just fall in love with him? Unfortunately he will live here in Spain, I’m seriously thinking of packing him in my bag and tell everyone he escaped… We’ll see what plan works out best! ;-) Now we have to continue filming here, talk later! <3

25 reaktioner på “NEW FAMILY MEMBER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.