RED SILK

janni-deler-red-silk-dressDSC_1340
janni-deler-red-silk-dressDSC_1346
janni-deler-red-silk-dressDSC_1309
janni-deler-red-silk-dressDSC_1328
janni-deler-red-silk-dressDSC_1313
janni-deler-red-silk-dressDSC_1369
janni-deler-red-silk-dressDSC_1378

Sisters the label dress/ Bagatiba necklace (here!)

Här har vi chillmode deluxe idag, molnigt ute vilket gör en lite seg i skallen. Skönt att det är lördag och inte så mycket som händer! :-) Missar ju Halloween, eller vi har inte tänkt fira, vilket är lite tråkigt. Får styra ihop någon maskeradfest sen istället så jag kan klä ut mig. Älskar att klä ut mig, haha! Igår var det soligt och fint iallafall så jag passade på att gömma mig i palmbuskarna. ;-) Älskar kombinationen rött, guld och grönt… Får se vad vi hittar på ikväll, antingen middag framför en film eller en god sushimiddag inne i Marbella stad. Hoppas ni får en rolig/mysig kväll vad ni än hittar på, puss! <3

//Here we have chill mode deluxe today, cloudy outside which makes you a bit slow in your head. Nice that it’s saturday so there’s not a lot going on! :-) We miss Halloween, well we haven’t planned to celebrate it, which is a bit sad. Need to organise some kind of masquerade so I can dress up. Love to dress up, haha! Yesterday the sun was shining like crazy so I took the chance to hide by the palm bushes. ;-) Love the combination of red, gold and green… We’ll see what we’re doing tonight, either dinner at home infront of a movie or a nice sushi dinner in Marbella town. Hope you guys will have a fun/cozy night whatever you’re up to, hugs! <3

12 reaktioner på “RED SILK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.