BREAKFAST SPOT

janni-deler-breakfast-marbellaDSC_1253
janni-deler-breakfast-marbellaDSC_1262
janni-deler-breakfast-marbellaDSC_1255

Breakfast by the pool w the crew! Protein oatmeal with topping.

God morgon! Sov ut länge idag, har varit trött sen jag kom hit i vanlig ordning. Slappnar alltid av när jag kommer hit så blir alltid riktigt trött. Tror jag sov typ 10+ timmar inatt, det händer inte ofta! :-) Vi har precis käkat frukost, proteingröt med topping. Det är så lätt att göra och smakar som en efterrätt. Jag tog peanut-butter smak på min och hela gröten smakade som en dröm! Har varit molnigt nu på morgonen men solen börjar kika fram nu så kanske blir en bra dag iallafall. Idag blir det jobba ikapp-dag (yes, på en lördag) och sen hoppas jag på ett träningspass på taket. :-) Vad ska ni hitta på i helgen? <3

//Good morning! Slept so long this night, I’ve been so tired since I arrived here as usual. Always relax when I get here so I always get so tired. Think I slept for about 10+ hours tonight, and that does not happen often! :-) We just had breakfast, protein oatmeal with topping. It’s so easy to make and tastes like a dessert. I had peanut butter flavour in mine and the entire oatmeal tasted like a dream! Been cloudy all morning but the sun is finally starting to come out so we may have a nice day after all. Today I have to catch up on work (yes, on a saturday) and then I want to do a workout on the roof. :-) What are you guys doing this weekend? <3

6 reaktioner på “BREAKFAST SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.