BEACH SUNRISE

janni-deler-beach-sunriseIMG_5106
janni-deler-beach-sunriseIMG_5095
janni-deler-beach-sunriseIMG_5121

Started our morning on the beach watching the sunrise!

God morgon! Vi gick upp tidigt imorse och åkte ner till hamnen för att filma på stranden. Wow, vilken soluppgång det var! Det är molnigt på himlen och det var nog därför det var så himla vackert när solen smög upp. :-) Ska bli så kul att visa er vad vi har hållit på med de här dagarna! Som sagt, molnigt och grått idag så det blir nog lite träning och mys hemma. Söndagar här brukar vara ganska sega eftersom det mesta är stängt. Hoppas på lite sol innan jag åker hem igen, hade varit skönt att samla på mig lite d-vitamin innan vintern. Sjukt att det redan är november, man hänger ju knappt med… Puss hjärtan, hörs sen! <3

//Good morning! We woke up early this morning and went down to the port to shoot on the beach. Wow, what a sunrise it was! It’s cloudy today and I guess that’s why it was so beautiful when the sun slowly came up. :-) Will be fun to show you what we’ve been up to these days! As I said, cloudy and grey today so probably some training and chill at home. Sundays are usually pretty slow here since almost everything is closed. Hoping for some sun before I go back home again, would be nice to stack up on some d-vitamin before the winter. Crazy that it’s november already, time flies… Hugs babes, talk soon! <3

11 reaktioner på “BEACH SUNRISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.