GOLDEN

janni-deler-golden-pants-lindexDSC_1071
janni-deler-golden-pants-lindexDSC_1100
janni-deler-golden-pants-lindexDSC_1143
janni-deler-golden-pants-lindexDSC_1163 copy
janni-deler-golden-pants-lindexDSC_1155
janni-deler-golden-pants-lindexDSC_1192

Gina Tricot top/ Lindex pants (here!)/ Chanel bag/ Giuseppe Zanotti shoes

Flickan med guldbyxorna… Hehe! ;-) Ni kanske inte läst boken eller sett filmen om pojken med guldbyxorna och då blir det inte lika roligt. Anyway, jag älskar kombinationen med de guldiga byxorna och röd sammet. Tycker i och för sig att den här väskan passar till det mesta, men lite extra bra till de här. :-) Den matchade väggen också… Jag och Jon har hängt hela dagen och körde ett träningspass som mest var fokus på styrka, har sån grov träningsvärk från igår så kunde inte köra fullt ut. Blev slut iallafall! Ska bli skönt att sova om jag säger så, hoppas på att kroppen repar sig under natten. Nu sitter vi och kollar film och kommer nog somna här snart, älskar att somna i soffan. Jobbigt att gå och borsta tänderna sen bara, då vaknar man alltid till igen. Ha en skön kväll så hörs vi imorgon, puss och kram!

//Golden legs. I love the combination of the golden pants and red velvet. I think this bag suits with everything though, but a little bit extra with these. :-) It also matched the wall… Me and Jon have been hanging out all day and we did a workout mostly focusing on strength, my muscles are so sore from yesterday so I couldn’t really go all in. Got totally dead after it anyway! Will be nice with some sleep, hoping for my body to recover during the night. Now we’re watching a movie and I’ll probably fall asleep here soon, love to sleep in the couch. Always a pain in the ass to go and brush your teeth afterwards, you always wake up again. Haha! Have a great night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs!

8 reaktioner på “GOLDEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.