Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:32 | November 3, 2015

BRAIDS

janni-deler-braidsL1003056-Redigera janni-deler-braidsL1003051-Redigera janni-deler-braidsL1003062-Redigera janni-deler-braidsL1003010-Redigera janni-deler-braidsL1003046-Redigera janni-deler-braidsL1003028-Redigera janni-deler-braidsL1003024

Wearing NOE Garments set (top here! and leggings here!)

God morgon! Eller ja, vaknade för några timmar sedan men har jobbat av mail och suttit utanför pappa ett tag och väntat. Vi lånade hans bil så skulle han ha den i imorse, när vi kom hit så hade han redan gått så fick sitta ute och vänta. ;-) Nu har jag fått beta av en del jobb iallafall, tog en liten paus igår från mailen. När Denise var här fixade hon de här flätorna på mig, jag älskar dom! Vet ni hur skönt det är att träna i det här? Haha, inget hår som är i vägen. Kanske dags att ta ut de idag, har sovit med de nu i två dagar så det ser inte lika fint ut längre… Nu ska jag fortsätta jobba, hörs senare! <3

//Good morning! Ehm well, woke up a few hours ago but I’ve been doing a bunch of emails and waited outside my dads place for a while. We borrowed his car so he wanted it back this morning, when we got here he already left so we had to sit outside and wait. ;-) Now I’ve gotten lots of work out of the way anyway, took a break from my mail yesterday. When Denise was here she made these braids on me, I love em! Do you know how nice it is to workout in this? Haha, no hair in the way. Think it’s time to take them out today though, been sleeping with them for two days so they don’t look as nice anymore… Time to get back to work, talk soon! <3


11 kommentarer



11 kommentarer om “BRAIDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • The braids look great! And your Outfit is the pefect cozy relax look!
  Puss :) Elena
  __________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

  Reply
 • Hej Janni!
  Älskar din blogg, så inspirerande. Skulle du kunna visa i en tutorial hur man gör dessa flätor. Tycker det är skitsnyggt!!

  Reply
 • Jag kan ju tyvärr inte göra dom själv, fick hjälp av Denise… Men googla så är jag säker på att du hittar på youtube! :-) Kram!

  Reply
 • vill också ha en kompis som kan göra sånna där på mig :((

  Reply
 • Supersnygg frisyr (som vanligt), ska be någon kompis testa göra såna på mig! Jag gillar toppen du har på dig men jag tycker det är svårt vad man ska ha för bh under, vad brukar du ha?
  Kram :)

  Reply
 • Jag brukar faktiskt inte ha bh under liknande toppar… Tycker det är skönare utan! :-) Kram!

  Reply
 • Jättefint!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Reply
 • Riktigt snyggt =)

  Reply
 • Älskar flätor!!

  Reply
 • Hej Janni! Vad använde du för lampor till dessa bilderna? vääldigt snyggt!! kram <3

  Reply
 • Bara en lampa vi hade i rummet, en vanlig från Ikea :-) Kram!

  Reply