FORAY

DSC08322
DSC08375 copy
foray-jannideler
DSC08355

Wearing Flynn Skye from Foray!

Lite härliga strandbilder, från LA faktiskt. När jag var där plåtade jag med ett företag som heter Foray som lanserar sin hemsida idag! Riktigt roligt koncept där man kan gå in och shoppa som vanligt eller spana in influencers och deras favoriter. Man kan alltså se vad vissa personer har valt ut från hemsidan, inspireras av deras stil och shoppa direkt. Kul och nytt sätt att tänka när det kommer till online-shopping! :-) Fastnade inne på hemsidan ett bra tag idag… Många av mina favoritmärken! De var också världens härligaste människor att jobba med, så nästa gång jag åker till LA hoppas jag på mer plåtningar! Nu blir det middag och häng med familjen, hörs ikväll <3

//Some nice beach pictures, from LA actually. When I was there I shot with a company called Foray, they launched their new website today! Such a nice concept where you go in and shop as usual or check out influencers and their favourites. You can see what pieces they’ve chosen from the website, get inspired by their style and shop straight away. Fun and a new way of thinking when it comes to online shopping! :-) I got stuck in there for a few hours today… Many of my favourite brands! They were also the nicest people to work with, so next time I’m going to LA I’m hoping for more shoots! Now it’s dinner and chill with the family, talk tonight <3

10 reaktioner på “FORAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.