ACAI BOWL

janni-deler-acai-bowlDSC_3675
janni-deler-acai-bowlDSC_3678 copy
janni-deler-acai-bowlDSC_3682
janni-deler-acai-bowlDSC_3688
janni-deler-acai-bowlDSC_3692 2

Acai bowl is so easy to make and so tasty!

God morgon hjärtan! Åt acai-bowl till frulle idag, vet att ni är många som frågat om receptet på det. Hittade lite gamla bilder jag fotat här förut, jag gick upp för tidigt så det var för mörkt för att fota. ;-) Tror jag gett er receptet här förut men jag ger det igen, så ni kan testa själva! En portion: 1 fryst banan, ca 1 dl frysta hallon/blåbär, 1 dl mandelmjölk (eller någon annan mjölk du föredrar) och ta sedan en stor skopa Acaipulver. Jag har bara provat med pulver men vet att det finns frysta block med det också, mina mått är efter pulvret iallafall. Mixa ihop allt och toppa med dina favoriter! Jag gillar jordgubbar, banan, granola och kokos. Prova och njut! <3

//Good morning loves! Had acai-bowl this morning, many of you have been asking about the recipe for that. Found some old pictures, I woke up early so it was too dark to take photos. ;-) Think I’ve given you this recipe before but here it is again, so you can try it out! One portion: 1 frozen banana, about 1 dl frozen raspberries/blueberries, 1 dl almond milk (or another milk that you prefer) and then add a big spoon of Acai powder. I’ve only tried the powder but I know there is frozen blocks with it too, my recipe is with the powder anyway. Mix it all together and top it with your favourites! I like strawberries, banana, granola and coconut flakes. Try it and enjoy! <3

12 reaktioner på “ACAI BOWL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.