PANCAKES IN BED

janni-deler-pancakes-inbedDSC_1543
janni-deler-pancakes-inbedDSC_1545

Pancakes in bed – perfect for the weekend!

Sent god morgon här idag, men jag vaknade för inte så längesen. Vad har hänt med mig!? Haha, blivit morgontrött. ;-) Har precis käkat lite pannkakor i sängen framför tvn, gjorde det igår också. Mysigt sätt att starta dagen! Hade riktigt kul igår, började med middag och sen var det fest. Längesen jag körde en riktigt fest så det var kul, men jag mår inte på topp idag… Fattar varför jag inte druckit på länge haha! Nu ska jag ta en dusch och sen möta upp Klara för lite mys, grått väder idag så det blir film och häng. Perfekt för idag! Hörs snart, PUSS <3

//Late good morning here today, but I woke up not too long ago. What happens to me!? Haha, I’m starting to be tired in the morning. ;-) Just had some pancakes infront of the tv, did the same yesterday. Nice way to start the day! Had so much fun last night, started with dinner and then party. Long time ago since I went out for a real party so that was fun, but I don’t feel super today… Understand why I haven’t done it in a long time haha! Now it’s time for a shower and then meet up with Klara for some chill, it’s grey out today so movie and hang out is on the schedule. Perfect for today! Talk soon, HUGS <3

8 reaktioner på “PANCAKES IN BED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.