ALL BLUE

1_MG_7381 - Photo by Fabian Wester
NELLY.COM_NLYTrend_by_JanniDeler_224585-0029

Full look from my collection… Blue is the main colour in it!

Nu är det mycket snack om min kollektion här, men det finns ju några plagg jag inte hunnit visa er ännu… Och det släpps ju på måndag! Stövlarna jag gjort i svart har jag även gjort i blått, såklart! Min absoluta favoritfärg när det kommer till kläder och accessoarer. De här stövlarna är så bekväma och den perfekta längden uppe på benet! Klänningen kommer ju även den i blått och svart. :-) Märker ni att jag är peppad!? Hoppas ni är det också. Ska fira lite ikväll, fast mest fokus kommer det vara på Angie som fyller år imorgon och har styrt ihop en megafest ikväll. Är så taggad! Har inte festat till det på evigheter (typ innan sommaren senast?), så det ska bli riktigt kul. Vi ska börja med middag ett gäng och sen vidare på party. Ha en fin kväll så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//A lot of talking about my collection here now, but there’s a few pieces I haven’t showed you yet… And it’s out on monday! These boots that I made in black I also made in blue, of course! My absolute favourite colour when it comes to clothes and accessories. These boots are so comfortable and the perfect length on the legs! The dress will also be available in blue and black. :-) Can you tell I’m excited!? Hope that you are too. Will celebrate some tonight, but mostly focus on Angie that has her birthday tomorrow and invited to a mega party tonight. I’m so ready! Haven’t partied in so long (think it’s before the summer the last time?), so it will be really fun. We’re starting with dinner a few friends and then on to the party. Have a great night and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

25 reaktioner på “ALL BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.