PODCAST

eeb5264d97260c61188ccefba0eb5094_980x0_c_85_s_v4

A new podcast episode I’m in, ofiltrerat (no filter).

För några veckor sedan var jag med Pt-Fia och spelade in en pod, hon har precis släppt en ny pod och självklart var jag med på det. Tycker det är kul med pod men alltid lika ovant att höra sin egen röst… Haha! Vi pratar om allt möjligt, stressen, min “vardag”, fina bilder och känslor. Så – har ni inget att göra den här söndagskvällen kan ni ju alltid lyssna på den. :-) Den heter Ofiltrerat och ni kan hitta den i Podcast appen, itunes eller Acast. Hoppas ni gillar den! Nu ska vi snart laga middag och har bjudit hit lite vänner, myssöndag. Puss <3

//A few weeks ago I joined Pt-Fia for a podcast, she just released her new pod and of course I joined it. Think it’s really fun with podcasts but always weird to hear my own voice… Haha! We’re talking about everything, the stress, my “normal” days, nice pictures and feelings. So – if you know swedish (it’s in swedish unfortunately) and don’t have anything to do this sunday night you can listen to it. :-) It’s called Ofiltrerat (no filter) and you can find it in the podcast app, itunes or Acast. Hope you’ll like it! Now we’re soon making dinner and have invited some friends, cozy sunday. Hugs <3

12 reaktioner på “PODCAST”

 • Elin says:

  Hej janni! Vet du när den djupt v-ringade tröjan kommer in på nelly? :) kram

  • janni says:

   Tyvärr har vi haft problem med den så den kommer inte komma in… :-( Men – köp den urringade klänningen (svarta) och ha den som topp! Ska prova det idag, då blir dom ganska lika! Stor kram!

 • Janina says:

  Väldigt intressant och bra avsnitt med dig. Mycket kloka tankar från er båda och du är verkligen en förebild i denna bransch! Tack för en inspirerande blogg :)

 • Elena says:

  I would love to know to speak swedish! Sounds so cool! Unfortunatly I don’t :(
  Puss :) Elena
  ___________________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

 • Johanna says:

  Intressant att höra lite mer om dina tankar bakom bloggen.
  Personligen tror jag du hade vunnit på att vara lite mer personlig och mindre perfekt även här. Jag tycker det bli ointressant när jag int ekan relatera till det du gör, så när du bara reser omkring runt en massa varma ställen blir jag inte inspirerad när jag själv är i Sverige. Inte ens kläderna blir ju intressanta då eftersom man själv inte riktigt känner att sommarkläder känns aktuellt liksom..
  Så ja, om du vill att dina läsare ska fortsätta läsa tror jag du tjänar på att släppa in oss lite mer och vara mindre perfekt..?

  Och en annan grej: du kommer gå in i väggen gumman! Snälla tag det lugnt, styr upp hur du ska jobba och våga tacka nej! Detta lät ju inte alls bra! <3

  • janni says:

   Hej söta du! Ja kanske det, men som jag sa i podden så är det ett val att vara personlig men inte privat. Jag skriver oftast vad jag gör och lite tankar men inte djupare än så, det är sättet jag vill hålla det helt enkelt. :-) Där blir det ju lite svårt, jag reser runt för att jag älskar det och kommer fortsätta göra det troligtvis. Det blir ju oftast varma ställen då det är vad jag gillar bäst, och då svårt att fota höst-vinterkläder. Hoppas jag kan inspirera till annat istället! :-) Det där “perfekt” tycker jag också är svårt, fina bilder är ju något jag älskar så jag vill ju gärna att de ska vara “perfekta”. Jag är en väldigt lättsam person som är glad och lycklig, med lite stress som grädde på moset så jag skriver bara det jag gör/känner. ;-) Svårt ämne men viktigt att tänka på. Tack söta du, jag har efter podden vaknat upp lite och satt regler. Känns riktigt bra so far! Stor kram <3

 • Ellen says:

  Jag har bara en liten fråga, äre nån speciell podcast app eller?? Jag är så trög med sånt här! Haha! Du är fantastisk inspiration! Massa kärlek!

 • Maria says:

  Bra pod! Tycker att ni båda är inspirerande men på helt olika sätt. störde mig lite på fias ifrågasättande av det “perfekta” livet och alla fina bilder. Det är ju därför din blogg är bra. Precis som du säger så vill man inte läsa massa bloggar med personligt personligt för många(jag) är inte intresserade av vad man åt till frukost eller hur man känner sig. Man vill som du säger gå in i en “värld av härlighet” Hennes blogg är mer personlig, din är inte det. Din blogg är snygg, bra bilder, varierande innehåll och hennes är inte det. Hon har 30k du har över 600k så vem gör rätt? Sen vet ju jag som tittar att det där är yta, jag fattar att du hakar på din snubbe till ställen men att du mest sitter vid datorn. Så keep IT up!

  • janni says:

   Kul att du gillade den! :-) Alla är olika, jag tror Fia ville gå in mer på “djupet” och bakom den här ytan. Vi jobbar på olika sätt men det är ju också det som är roligt, det hade ju inte varit kul om alla bloggar var likadana. ;-) Tack för fina ord, kram! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.