PURPLE RUN

5F4A0003
5F4A0066
5F4A0130
5F4A0028

Jacket (here!)/ Top (here!)/ Pants (here!)/ Shoes (here!) – all from Reebok!    Photos: Rami Hanna

Äntligen lite träningsinspiration här igen! Det här är min tredje look från samarbetet med Reebok och tough is beautiful, fortsätter på färg-spåret. ;-) Det här fotade vi i Boston en tidig morgon, vi gick upp när det var mörkt och såg soluppgången över alla hus samtidigt som vi sprang och hade en grym morgon och foto-session. Jag har ju uppenbarligen fastnat för lila när det kommer till träningskläder… Tycker man blir glad och extra peppad av färg när man tränar. ;-) Imorgonbitti är det dags för ett träningspass på bästa Fightbox igen, har inte varit där på länge nu. Saknar det och saknar att svettas! Hoppas ni har en härlig kväll så hörs vi imorgon, puss <3

//Finally some workout inspo here again! Here’s my third look from the collab with Reebok and tough is beautiful, continuing on the colour-track. ;-) We shot this in Boston an early morning, we woke up when it was dark out and watched the sun rise over all the buildings and at the same time we ran around and had a great morning and photo session. I obviously still like the purple when it comes to workout clothes… Think you get a bit happier and more stoked if you wear colour while working out. ;-) Tomorrow morning it’s time for a workout at Fightbox again, haven’t been there in a while now. Miss it and I miss to sweat! Hope you guys have a great night and I’ll talk to you tomorrow, hugs <3

6 reaktioner på “PURPLE RUN”

 • Elena says:

  For me it not depends on what I am wearing, but on how I do sweat! The more, the better, no matter which Kind of clothes I am wearing. But obviously you just feel cooler and fitter going outside wearing a great Outfit <3
  Puss :) Elena
  __________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

  • janni says:

   Hehe, I think I get that extra kick if I wear something I’m comfortable in! But – everyone is different! ;-) Hugs <3

 • Osiarah says:

  Hi! your such an inspiration to me !! i really thank you for every of your posts and i hope you can go and check out my website and give me a little feedback if you can :) im starting my journey as a blogger and i hope you could give me some advises. Please visit my website OSIARAH.COM ! ill be grateful if you can tell me what you think and help me out on this one. As you start once in this blogging world, i hope you can understand and help me :) lot of love !

 • Mari says:

  Min favoritfärg. Riktigt snygga kläder =)

 • sarah says:

  Jag är så nyfiken på ditt halsband, Janni. Var är det ifrån? Står det någonting på det eller är det bara tomt? :) Tack för en underbar blogg, du är en stor inspirationskälla!

  • janni says:

   Jag har designat det själv och fått det tillverkat i Sverige. Det står “J” på ena sidan och “Always” på andra. :-) Gjorde ett var till mig och Jon men han har tappat bort sitt….. ;-) Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.