COZY SWEATER

janni-deler-sunday-lookL1004891-Redigerajanni-deler-sunday-look
janni-deler-sunday-lookL1004912-Redigerajanni-deler-sunday-look
janni-deler-sunday-lookL1004900-Redigerajanni-deler-sunday-look
janni-deler-sunday-lookL1004915-Redigerajanni-deler-sunday-look
janni-deler-sunday-lookL1004925-Redigerajanni-deler-sunday-look
janni-deler-sunday-lookL1004909-Redigerajanni-deler-sunday-look

Lindex jacket/ NLYtrend by Janni sweater (here!) and dress (here!)/ Phillip Lim bag/ Nilsson shoes (old)

God morgon på er! Åh vad skönt det var att börja morgonen med ett träningspass, lovely feeling! Måste ju erkänna att det var nära att jag bangade imorse, Jon låg kvar i den varma sängen och jag skulle ge mig ut i mörket… Kom på 10 olika anledningar varför jag skulle strunta i det, men hade bokat med Klara så svepte en kaffe och åt ett ägg och drog. Mitt bästa tips – boka träning med en kompis om du har svårt att komma iväg. Du vill ju inte vara bangaren! ;-) Anyway, här är min look från igår. Vi var på brunch och jag hade såklart på mig min egna design. Klänningen under är SÅ fin och funkar även som kjol när man vill ha en tjockare tröja över. De här tjocktröjorna alltså… Kärlek till dom! Nu ska jag hoppa in i duschen och fortsätta den här dagen med energi, hörs senare. <3

//Good morning guys! Oh it was so nice to start the day with a workout, lovely feeling! Have to admit that it was really close that I bailed this morning, Jon was still sleeping in the warm bed and I was about to head out in the dark… Came up with 10 different reasons to skip, but I had set a date with Klara so I chugged my coffee and had an egg and went. My best tip – book your workout with a friend if you have a hard time going. You don’t want to be the one that bails! ;-) Anyway, this was my look yesterday. We went for brunch and of course I wore my own design. The dress under is SO beautiful and works great as a skirt when you want to have a sweater over. These sweaters though… Love em! Time to jump in the shower and continue this day with energy, talk soon. <3

26 reaktioner på “COZY SWEATER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.