Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:33 | November 16, 2015

COZY SWEATER

janni-deler-sunday-lookL1004891-Redigerajanni-deler-sunday-look janni-deler-sunday-lookL1004912-Redigerajanni-deler-sunday-look janni-deler-sunday-lookL1004900-Redigerajanni-deler-sunday-look janni-deler-sunday-lookL1004915-Redigerajanni-deler-sunday-look janni-deler-sunday-lookL1004925-Redigerajanni-deler-sunday-look janni-deler-sunday-lookL1004909-Redigerajanni-deler-sunday-look

Lindex jacket/ NLYtrend by Janni sweater (here!) and dress (here!)/ Phillip Lim bag/ Nilsson shoes (old)

God morgon på er! Åh vad skönt det var att börja morgonen med ett träningspass, lovely feeling! Måste ju erkänna att det var nära att jag bangade imorse, Jon låg kvar i den varma sängen och jag skulle ge mig ut i mörket… Kom på 10 olika anledningar varför jag skulle strunta i det, men hade bokat med Klara så svepte en kaffe och åt ett ägg och drog. Mitt bästa tips – boka träning med en kompis om du har svårt att komma iväg. Du vill ju inte vara bangaren! ;-) Anyway, här är min look från igår. Vi var på brunch och jag hade såklart på mig min egna design. Klänningen under är SÅ fin och funkar även som kjol när man vill ha en tjockare tröja över. De här tjocktröjorna alltså… Kärlek till dom! Nu ska jag hoppa in i duschen och fortsätta den här dagen med energi, hörs senare. <3

//Good morning guys! Oh it was so nice to start the day with a workout, lovely feeling! Have to admit that it was really close that I bailed this morning, Jon was still sleeping in the warm bed and I was about to head out in the dark… Came up with 10 different reasons to skip, but I had set a date with Klara so I chugged my coffee and had an egg and went. My best tip – book your workout with a friend if you have a hard time going. You don’t want to be the one that bails! ;-) Anyway, this was my look yesterday. We went for brunch and of course I wore my own design. The dress under is SO beautiful and works great as a skirt when you want to have a sweater over. These sweaters though… Love em! Time to jump in the shower and continue this day with energy, talk soon. <3


25 kommentarer26 kommentarer om “COZY SWEATER”

  Hej Janni! Sitter och lyssnar på podden du är med i, verkligen jätte bra!:) Är du förbi Åre någongång så hör av dig så kan vi dra några svängar i backen!:)

  Kram
  Sofie

  Reply

  I like this look a a lot! <3 from Germany, Lali

  Reply

  Åh Janni! Jag läser din blogg varje dag och kände nu att jag bara måste kommentera! Du är en sån fantastisk inspirationskälla och du verkar vara så jordnära trots alla dina framgångar och ditt underbara liv du lever, jag ser upp till dig och ditt sätt att vara!
  Jag hoppas du har en fin dag!<3

  Reply

  Hej Janni! Tack för en mycket inspirerande blogg! Du skulle kanske vara intresserad av att kolla in vårt nya mode forum som heter Stylewhile. Stylewhile.com är ett nytt forum för mode intresserade där användare kan både styla outfits och handla mode från designers runtom i världen.

  Reply

  du får mig alltid att vilja ha kjol, oavsett väder & årstid. det gillar vi :D

  Reply

  Your pictures always looks so nice! Could you maybe do a tutorial on how you for example edited these pictures?
  Have a great day <3

  Reply

  I think it’s a good idea! :) I love the way your photos are edited.

  Reply

  It’s so different from picture to picture, but I’ll try some time soon! :D Hugs! <3

  Reply

  =) härligt. och man ångrar sig aldrig heller =)

  Reply

  Such a beautiful look, I always pair my sweaters with skirts but I am going to have to try a dress, I never really thought about it before but it is very smart ! Anywho, you look lovely !

  XOXO
  Jess
  http://jessprainstyle.com

  Reply

  Hey Janni!
  I have to say your blog is amazing! Absolutely the best one I have ever read. Always so beautiful pics and you have an impeccable style :) I think you are definitely the most gorgeous woman on the earth!! Keep on going!

  Reply

  Naw, thanks babe! <3 Makes me to happy to hear!! Hugs <3

  Reply

  Super snygg outfit! Väntar på att koftan ska landa i brevlådan ;) Vilken storlek har du på kappan? Skit snyggt matchat! Kram

  Reply

  Tack fina, hoppas du kommer älska den! :D Jag har strl XS i kappan! Kram <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här