FOOD.

janni-deler-foodDSC_1917
janni-deler-foodDSC_1912
janni-deler-foodDSC_1926

Food and snacks… Best way to hang out!

Hej på er! Vilken lång dag det blev, den började ganska lugnt imorse efter träningen. Jag packade inför imorgon och fixade iordning hemma, sen drog jag mig in till stan och hela eftermiddagen/kvällen gick i ett. Var förbi på ett event, på kontoret och sen middag med Mira och hennes kille. Supermysig dag men jag trodde jag skulle hinna hem emellan för att blogga lite, men det hann jag ju verkligen inte. ;-) Vi åt på Riche och det var riktigt gott, i helgen däremot lagade Mira middag hemma hos henne. Älskar när hon lagar mat, det blir alltid så gott! Vi gjorde kyckling, grönsaker i ugnen med fetaost, granatäpple och massa gott. Avslutade med te och lite annat gott. Nu ska jag kolla igenom packningen igen innan det är dags att sova, flyger till Munchen imorgon för lite skidåkning. Vi hörs innan vi flyger, nu får ni ha en mysig kväll! <3

//Hey guys! This day turned out to be a long one, started pretty calm this morning after the workout. I packed my bags for tomorrow and organised at home, after that I went in to town and the afternoon/night just flew by. Went by an event, to the office and then dinner with Mira and her boyfriend. Super nice day but I thought I would have time to pass by my home to blog, but I for sure didn’t make it. ;-) We had dinner at Riche and it was really tasty, this weekend on the other hand Mira made me dinner at home. Love when she cooks for me, always ends up so good! We did chicken, grilled vegetables with feta cheese, pomegranate and lots of goodies. Finished with some tea and other yumminess. Now I’m going through my bags again and then it’s time to sleep, flying to Munich tomorrow for some skiing. Talk before we fly, have a cozy night! <3

8 reaktioner på “FOOD.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.