STORM RIDER

janni-deler-storm-rider-vestL1002371
janni-deler-storm-rider-vestL1002433
janni-deler-storm-rider-vestL1002389
janni-deler-storm-rider-vestL1002379
janni-deler-storm-rider-vestL1002384
janni-deler-storm-rider-vestL1002376 copy
janni-deler-storm-rider-vestL1002368
janni-deler-storm-rider-vestL1002437

RayBan glasses/ Lookbookstore vest (here!)/ Nelly shorts/ Céline bag/ Public Desire shoes/ Kapten&Son watch (here!)

En look jag totalt glömt bort, men som jag älskar! Grönt och guld, gillas starkt… Jag fick i uppdrag att styla den här klockan från Kapten & Son och då valde jag att mixa det guldiga med grönt, gillar enkla klockor och den här passar till allt. Jag har ju haft samma klocka ett bra tag så nu brukar jag mixa lite och ha på mig olika. Att komma i tid är viktigt för mig så jag har alltid stenkoll på tiden! ;-) Idag har vi däremot ingen tid att passa, seg lördag utan måsten. Istället för filmkväll igår körde vi total ommöblering av lägenheten. Jag fick en idé så vi gjorde om och det blev så JÄKLA (förlåt) bra! Nu ska vi bara köpa lite nya möbler så som skrivbord och lite annat, sen är jag redo att flytta in på heltid. Haha, jag är så sugen på att ha ett hem tillsammans med Jon nu som vi kan lägga lite kärlek på istället för att bo lite grann på flera ställen. Nu trivs jag riktigt bra här! Hoppas ni har en fin lördag, puss <3

//A look I totally forgot, but that I love! Green and gold, like that combo a lot… I got a mission to style this watch from Kapten & Son and I chose to style the gold with green, I like simple watches and this one goes with almost everything. I’ve had the same watch for a while so now I like to mix a little and wear different ones. To be on time is very important to me so I always have full control over what time it is! ;-) Today on the other hand we don’t have anywhere to be on time, lazy saturday without anything planned. Instead of movie-night last night we did a total change with the furnitures in the apartment. I got an idea so we changed it and it turned out so FREAKING (sorry) good! Now we just have to buy some new furnitures like a desk and some things, then I’m ready to move in full time. Haha, I really want a home together with Jon now that we can give some love instead of living a bit here and there. Now I really like it here! Hope you guys have a nice saturday, hugs <3

19 reaktioner på “STORM RIDER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.