MORNING SWIM

janni-deler-morning-swim-monacoL1005623
janni-deler-morning-swim-monacoL1005695
janni-deler-morning-swim-monacoL1005640
janni-deler-morning-swim-monacoL1005669
janni-deler-morning-swim-monacoL1005727
janni-deler-morning-swim-monacoL1005744
janni-deler-morning-swim-monacoL1005783-Redigera
janni-deler-morning-swim-monacoL1005869

Can’t believe it’s november… Monaco delivers! Bikini from Ola Feroz!

Här snackar vi god morgon! Vi gick och la oss väldigt tidigt efter en sväng till Nice, jag vaknade utvilad och tog en promenad. Varmt och skönt imorse så när jag kom tillbaka till lägenheten ville jag dra ner och ta ett dopp! Försökte få med mig Jon men han var tveksam, så jag badade och han stannade på stranden. ;-) Trodde att det skulle vara kallare än vad det var, faktiskt riktigt härligt där i! Fötterna blev lite kalla men that’s it, det var ganska vågigt men jag klarade att doppa mig utan att få håret blött. Älskar att vi har 1 minut till stranden, nu ska jag starta varje dag med ett dopp haha! Man vaknade till ordentligt. Nu ska jag ta en kopp kaffe till och sen får vi se vad vi hittar på. Ha en skön morgon, puss <3

//Now we’re talking, this was a good morning! We went to bed early after a visit to Nice, I woke up rested and took a walk. Warm and nice this morning so when I came back to the apartment I wanted to go down for a swim! Tried to get Jon to join me but he wasn’t really sure, so I went in the water and he stayed at the beach. ;-) Thought it would be colder than it was, actually really nice in there! The only thing was that the feet got cold but that’s it, it was pretty wavy but I managed to go in without getting my hair wet. Love the fact that we have 1 minute to the beach, so now I’m starting every morning like this haha! You woke up for real. Time for another cup of coffee and then we’ll see what we’re doing. Have a great morning, hugs <3

9 reaktioner på “MORNING SWIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.