BOHEMIAN

janni-deler-bohemian-lookL1005374-Redigera
janni-deler-bohemian-lookL1005383-Redigera
janni-deler-bohemian-lookL1005382-Redigera
janni-deler-bohemian-lookL1005395-Redigera
janni-deler-bohemian-lookL1005397-Redigera
janni-deler-bohemian-lookL1005390-Redigera
janni-deler-bohemian-lookL1005404-Redigera

RayBan glasses/ KyssJohanna dress (on sale here!)/ Céline bag/ Nelly shoes

En skön look som passar en söndag, jag hade på mig det i fredags men hade gärna haft samma på mig idag. ;-) Kände mig lite bohemisk, gillar den typen av looks ibland. Idag har vi rensat och rensat lite till här hemma, vi fyllde en hel soptunna med grejer. Fattar inte att allt fått plats? Haha! Känns så skönt att fixa iordning här hemma, nu ska vi bara beställa lite möbler och sen kommer det bli grymt. Då lovar jag att visa hur det ser ut. :-) Snart ska vi iväg till Fairmont och träffa upp ett gäng, jag har blivit bjuden på ett event som håller på idag och imorgon så det ska bli kul! Hörs ikväll, puss <3

//A comfy look that works great on a sunday, I wore this on friday but could’ve worn the same today. ;-) I felt a bit bohemian, like that kind of looks sometimes. Today we’ve been cleaning out the apartment, we filled an entire trash bin with things. Can’t believe it could fit in here before? Haha! Feels good to organise this place, now we just have to order some furnitures and then it will look great. I promise to show you how it look after that. :-) Soon we’re heading to Fairmont to meet up with some people, I’ve been invited to an event that will take place tonight and tomorrow so that will be fun! Talk tonight, hugs <3

16 reaktioner på “BOHEMIAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.