NICE BY NIGHT

janni-deler-nice-bynightL1005578
janni-deler-nice-bynightL1005575
janni-deler-nice-bynightL1005577
janni-deler-nice-bynightL1005583
janni-deler-nice-bynightL1005589
janni-deler-nice-bynightL1005566
janni-deler-nice-bynightL1005590

Adventure to Nice, my first time there!

Igår åkte vi en sväng till Nice, jag har aldrig varit där innan så det var verkligen på tiden! Har bara varit på flygplatsen innan så det var dags att utforska stan lite också. ;-) Vi kollade möbler och lite butiker, jag köpte mig en hatt och det var det. Jag gillade färgen på den här soffan, men det blev inget köp. Mysigt att åka på lite utflykt, det är så kul att det finns så många ställen så nära som man lätt kan åka till. Det är något jag verkligen gillar med Monaco – Nice, Cannes, St Tropez och många fler ställen ligger en kort bilresa iväg. Gillar ju att vara här också men det är ganska litet. ;-) Nu ska vi sova, kom precis hem från en smarrig middag som ni får se mer av imorgon. Puss och god natt <3

//Yesterday we went to Nice, I’ve never been before so it was really about time! Just been at the airport before so now I had to explore the city a little too. ;-) We looked at furnitures and some stores, I bought a hat and that was it. I liked the colour of this couch, but we didn’t buy it. Nice to go on an adventure, it’s so fun that there’s so many places close by that you can go to. It’s something I really like about Monaco – Nice, Cannes, St Tropez and so many more places is just a short drive away. I like to be here too but it’s pretty small. ;-) Time to sleep, we just got back from a tasty dinner that I’ll show you more of tomorrow. Hugs and sleep tight <3

21 reaktioner på “NICE BY NIGHT”

 • antonia says:

  i love you but what the heck are you wearing here? haha <3 oh janni <3 <3 <3 :D

  • janni says:

   Hahaha, cutie! <3 It's a dress that didn't look super with a sweater over. ;-) But - it was way too cold to just wear the dress so I didn't care too much. Hugs <3

 • Ser ut som en riktigt mysig kväll! Det där med närheten till andra städer är verkligen något jag saknar här på Nya Zeeland. Vyerna är hur vackra som helst, men ibland känner man för att se lite annat och uppleva stadspuls. Där är Europa fantastiskt! Allt finns på bara några timmars avstånd.

 • Elle says:

  Älskar Nice, så mysigt! Har du varit i Villefranche? Det ligger jättenära Nice och hur gulligt och mysigt som helst!
  xx Elle

  http://www.cherryblossomstreet.com – Swedish Lifestyle/Travel Blogger & Model in Tokyo

  • janni says:

   Åh jag tror inte jag varit där, får se till att åka dit snart! :D Kram och tack för tipset! <3

  • Annika says:

   Hakar på här och säger detsamma. Vi har återvänt till Villefranche i 8 år nu. Även Nice tillhör mina favoriter på sommaren. Där kan ni äta på Les Garcons. Inte samma vy som ställena vid strandpromenaden, men maten är bra.
   Vill ni äta lite fransk bonnamat (typ) så ska ni boka bord på La Merenda. Enkel, men god mat.

 • Marike says:

  Åh det var så länge sen jag var i Nice, älskade Frankrike! Så vackert :)

 • sara says:

  Vart är tröjan ifrån?

 • Elena says:

  The photos are AWESOME!! I love the colours! And espacially your knit looks great! :)
  Puss Elena
  ________________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

 • Tyra says:

  Så herlig med en kveldstur til Nice!
  Anbefaler deg også å dra til Antibes, særlig gamlebyen! :) Vi har sommerhus der og jeg elsker å være der. Det har en helt spesiell atmosfære.
  Gå i de smale, sjarmerende gatene og spis middag på Aubergine, helt sinnsykt god mat!! Det er en liten restaurant, men helt fantastisk mat (prøv tomatmousse til forrett!!) og det er et hyggelig ektepar som driver stedet. Anbefales! :)

 • Effie says:

  Where I am from and such a fantastic place :-)
  speaking of which could you please tell Jon to stop saying the OCEAN when refering to the Mediterranean Sea ?! I do not mean to sound rude at all I promise, but I think it’s quite an important information especially if he calls Monaco “home”…I would never call the Baltic sea “the ocean” and everyone would laugh at you in the french riviera if you call the sea the OCEAN !! :):)

  anyway, i received your nlytrendbyjannideler jumper which is absolutely perfect so happy I have it:)

  • janni says:

   Hahaha, I told him and he answered “tell her I see turquoise water as the ocean”, so no good explanation! ;-) Makes me so happy to hear, big hug!! <3

 • Hedda says:

  Hej Janni! Vi brukar vara i Nice-trakterna på sommaren i en liten stad/by som heter Menton. 40 min med tåg från Nice ungefär. Supertrevligt och fint ställe, kan verkligen rekommendera att åka dit, särskilt på sommaren! Det är verkligen värt att åka dit, den ligger även precis på gränsen till Italien så på sommaren brukar vi gå över. Jag vill också säga att jag älskar din blogg, stil och hela dig (låter kanske som ett freak men jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig..). Ha en bra dag<3/ Kram Hedda! <333

  • janni says:

   Vi får spana in det också! :D Tack för tipsen och stort tack för fina ord! Låter inte alls som ett freak, haha! Stor kram <3

 • Carolina says:

  Verkar vara en härlig kvällstur! Blir så inspirerad av dig, du tar sådana fina bilder! Du vill möjligtvis inte berätta mer om hur du tar dina bilder eller du kanske redan har gjort det i ett inlägg? :)

  • janni says:

   Jag fotar så olika varje gång så det är svårt att säga! Men har skrivit några inlägg :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.