BLUE LACE

janni-deler-blue-laceL1005531
janni-deler-blue-laceL1005499
janni-deler-blue-laceL1005493
janni-deler-blue-laceL1005537

NA-KD dress (coming soon)/ Chanel bag/ Senso bag

En skön look jag hade för några dagar sedan, gillar tydligen långa klänningar de här dagarna. ;-) Det var perfekt på dagen men blev alldeles för kallt på kvällen… Skön klänning att ha till stranden eller till sneakers! Idag har hela dagen gått i ett, så tråkigt när klockan går så snabbt. Det känns så här iallafall, haha! Har varit iväg på en ansiktsbehandling nu på eftermiddagen, det var så otroligt skönt. Längesen jag gjorde en så det var skönt att bli omhändertagen en timme. Nu ska vi beställa libanesiskt till middag, superhungrig nu! Puss hjärtan <3

//A comfy look I wore a few days ago, apparently I’m in to long dresses these days. ;-) It was perfect to wear during the day but way too cold at night… Comfy dress to wear to the beach or with sneakers! Today the entire day just flew by, so sad when time goes so fast. That’s how it feels here anyway, haha! Been to a facial treatment this afternoon, it was so nice. Long time ago since I had one and it was so nice to be taken care of for an hour. Now we’re ordering lebanese food for dinner, so hungry right now! Hugs loves <3

11 reaktioner på “BLUE LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.