FAIRMONT BOX

janni-deler-faimont-boxDSC_2015
janni-deler-faimont-boxDSC_2020 copy
janni-deler-faimont-boxDSC_2022
janni-deler-faimont-boxDSC_2024
janni-deler-faimont-boxDSC_2040
janni-deler-faimont-boxDSC_2034

Boxing and a box of food, at Fairmont!

God morgon på er! Igår var sista dagen med gänget från Fairmont, vi har fått prova på Fairmont Fit Program som alla Fairmont hotell har, man får träningskläder på hotellen så om man glömmer det finns det ingen ursäkt. ;-) Jag och Jon tränade ju alltid på det här gymmet för typ 2 år sedan, och jag kände nu när vi var där hur mycket jag saknar det. Grym utsikt, fräscht och världens godaste tvålar och krämer när man duschar. Vi körde ett boxningspass, det var så kul att köra med Kristin som också är från Sverige. Alltid kul att träffa nya människor som är härliga och roliga att hänga med! Vi körde på och boxades i en timme och efter det var det en bento box (hehe) till lunch. Tack Fairmont för de här dagarna, jag har haft det underbart! Nu blir det frulle och sen möte på banken, spännande… Puss <3

//Good morning guys! Yesterday was the last day with the team from Fairmont, we’ve gotten to try the Fairmont Fit Program that all the Fairmont hotels have, you get training gear in the hotel so if you forget yours you don’t have that as an excuse. ;-) Me and Jon used to workout in that gym all the time like 2 years ago, and I felt now when I was there how much I miss it. Great view, fresh and the best soaps and body lotions when you shower. We did boxing, it was so fun to do it with Kristin who’s also from Sweden. Always fun to meet new people that are nice and fun to hang out with! We did boxing for an hour and after that we had a bento box (hehe) for lunch. Thanks Fairmont for these days, I’ve had a great time! Now it’s time for breakfast and then a meeting with the bank, exciting… Hugs <3

10 reaktioner på “FAIRMONT BOX”

Leave a Reply

Your email address will not be published.