KICK START

janni-deler-kick-start-fairmonthotel-montecarloDSC_2125
janni-deler-kick-start-fairmonthotel-montecarloDSC_2117
janni-deler-kick-start-fairmonthotel-montecarloDSC_2126
janni-deler-kick-start-fairmonthotel-montecarloDSC_2112
janni-deler-kick-start-fairmonthotel-montecarloDSC_2111
janni-deler-kick-start-fairmonthotel-montecarloDSC_2136
janni-deler-kick-start-fairmonthotel-montecarloDSC_2132
janni-deler-kick-start-fairmonthotel-montecarloDSC_2135
janni-deler-kick-start-fairmonthotel-montecarloDSC_2138

Started the day with a walk and hotel breakfast!

God morgon hjärtan! Här skiner solen igen, igår var det grått och kallt men nu känns det som sommar igen. :-) Vi mötte upp gänget från Fairmont och gick min vanliga promenad, älskar den vägen eftersom det är precis vid vattnet och massa trappor. Skönt att börja morgonen där! Efter det gick vi hela gänget och käkade hotellfrukost… Det fanns så mycket gott så nu är jag proppmätt, haha! Så, nu ligger jag och jäser och ska svara på mail. Har en del saker jag måste göra idag så det var bra att kickstarta den här dagen. :-) Hörs snart, puss på er <3

//Good morning loves! Here the sun is shining again, yesterday it was grey and pretty cold but now it feels like summer again. :-) We met up the team from Fairmont and went for the walk I always to go, love that walk since it’s right by the water and lots of stairs. Nice place to start the day! After that all of us when for some hotel breakfast… There was so much good to choose from so now I’m way too full, haha! So, now I’m here trying to digest and will answer emails. Have a few things I have to do today so it was great to kick start this day. :-) Talk soon, hugs <3

16 reaktioner på “KICK START”

Leave a Reply

Your email address will not be published.