Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:11 | November 25, 2015

BEIGE TONES

janni-deler-beige-tonesL1006084janni janni-deler-beige-tonesL1006097janni janni-deler-beige-tonesL1006106janni janni-deler-beige-tonesL1006078janni janni-deler-beige-tonesL1006103janni janni-deler-beige-tonesL1006113janni janni-deler-beige-tonesL1006123janni

Lookbook store coat (here!)/ Nly Trend by Janni Delér dress (here!)/ Céline bag/ Public Desire shoes

Det börjar bli lite kallare här, iallafall på kvällarna. Har letat efter en beige kappa så otroligt länge men aldrig hittat en perfekt, antingen är den för kort eller sitter konstigt. Den här är lite tunnare och jag gillar hur den faller på kroppen, big like! Min lilla väska skulle verkligen behöva sig en uppfräschning, den har fått flänga med mig runt jorden och den gillar det inte lika mycket som jag. Är det någon som har något tips på hur eller vart man kan tvätta mockaväskor? Jag har googlat runt och hittade ett bag-spa (haha, underbart!) men såg det bara i London och New York. Så – har någon något megatips skulle jag bli glad. :-) Den matchar ju kappan iallafall, hehe. Puss på er, ha en fin kväll <3

//It’s getting colder here, at least at night. I’ve been looking for a beige coat for so long but never found the perfect one, either it’s too short or fits weird. This one is a bit thinner and I like how it falls on the body, big like! My little bag here is in big need of a refreshment, it’s been going with me around the world and it doesn’t like it as much as I do. Is there anyone out there that has a mega tip how or where I can clean a suede bag? I’ve been googling around and found a bag spa (haha, love it!) but I could only find it in London and New York. So – if anyone had a mega tip I would be more than happy to hear. :-) At least it matched my coat, hehe. Hugs babes, have a great night <3


18 kommentarer19 kommentarer om “BEIGE TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fick mina mocka boots fixade på Bäckmans skomakeri på Nybrogatan. De borstade och sprayade dem tror jag. Nästan som nya.
  A

  Reply
 • Åh okej, tack för tipset! Brukar också fixa mina skor där men får fråga om väskan :-) Kram!

  Reply
 • Hey Janni :)
  I have a tip for your bag : it’s usually a thing that I do with my suede boots at the end of winter time ;) You should fist take a little soft brush (like a brush for nails or something) and softly brush your bag with it. If it’s not enough and if your bag’s still dirty you can add some water and soap (like Marseilles’ soap, ahah sorry for the reference but I’m french) and make sure to brush the entire bag so there’s no differences of color once it’s dry.
  And you can finish this with some suede colorless spray all over it and it will finally look like a brand new one !
  Hope this will help you at least :)
  Hugs from France !
  H

  Reply
 • Thanks for the tips sweetie, I’m a bit scared that I will destroy it if I do it myself (haha) but I will try! ;-) Hugs!!

  Reply
 • Jättefint Janni ! ?❤️

  Reply
 • Så snygg kappa!!

  Reply
 • Your shoes are fabulous!!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • Love this super oversized coats! Fits you so great! Unfortunately such coats don’t fit me at all.. I am looking like a detective wearing them.. But you look awesome!
  Puss :) Elena
  _____________________________________________________
  http://annelenafashion.com/

  Reply
 • Hi Janni! I love your blog and your photos so much! I just downloaded lightroom, I’m getting more and more interested in photography and my dream would be to make my photos look as good as yours! But I’m kind of struggling with one thing, somewhere in the comments you said that you use lightroom filters so presets but the presets that came with lightroom are not very good, so would you be so kind and tell me where did you get your presets/filters an did you have to pay for these? And also which ones are your fav presets :) I would be so thankful for your answer xx

  Reply
 • Hey sweetie! My best tip is just to practice and practice some more. I got the presets from a friend that’s a photographer, so you can’t buy them… But I’m sure you can find some to buy! Good luck, hugs! <3

  Reply
 • Hejsan.
  För det första alltid kul att läsa din blogg för du är så positiv. Å för mode & rese biten som jag själv älskar. För det andra med väskan ska du börja med en mockaborste, en som har en mjuk plast del (för rengöra) & andra sidan grov del (för fläckar). Sen mockakräm (flaska med svamp) som du masserar in i väskan (eller skor) i cirklar. När den är torr spreja med impregneringsprej (dvs. skosprej för mocka & läder). Råd från en föredetta sko/väsksäljare (på Rizzo). PS. Du kan göra samma sak till skor! ;) Lycka till! :)

  Reply
 • Tack för tips fina du!! <3 Stor kram!

  Reply
 • Wow this is such a beautiful coat, I agree it looks lovely on you ! Your shoes are beautiful as well <3

  XOXO
  Jess
  http://jessprainstyle.com

  Reply
 • Jag har lämnat in både skor, jacka och väskor av mocka till min vanliga skomakare, de brukar kunna det där?

  Reply
 • try go to a Celine store maybe? I had my python Celine fixed at a Celine store. They sent it off to Italy and I got new straps ?

  XL

  Reply
 • I tried that already, but since it’s not broken they can’t help me. :-( Hugs! <3

  Reply
 • I love the colors and your shoes!

  Your weekly inspiration and motivation on http://www.letucc.com

  Reply
 • Så snygg!!

  Reply