CAPPUCCINO

janni-deler-spherecafe-monacoL1006376
janni-deler-spherecafe-monacoL1006389
janni-deler-spherecafe-monacoL1006380
janni-deler-spherecafe-monacoL1006371

Cappuccino and a strawberry smoothie, perfect afternoon pick-up!

God morgon babes! Här packas och städas det för fullt, vi ska åka vidare idag båda två. :-( Jag ska till Stockholm och Jon till Oslo, och flygen går typ samtidigt. Älskar när det händer, annars verkar jag alltid ha otur och får vänta några timmar extra på flygplatsen men inte idag! Jag ska hem för några viktiga möten och sen bär det av till San Fransisco!! Berättar mer om det innan jag åker, nu har jag fullt upp med packningen. ;-) Igår gick vi till favoriten Sphere och drack Monacos bästa cappuccino och så slog jag till på en ananas-jordgubbssmoothie… Yes, beroendet fortsätter! Outfiten får ni senare – vi hörs i Sverige nästa gång, puss! <3

//Good morning babes! Here we’re packing and cleaning up the apartment, we’re both leaving today. :-( I’m heading to Stockholm and Jon to Oslo, our flights leave at the same time. Love when that happens. otherwise it always seems like I have bad luck and have to wait in the airport for a few hours but not today! I’m going home for some important meetings and after that we’re going to San Fransisco!! I’ll tell you more about that before I go there, right now I’m busy packing up. ;-) Yesterday we went to our favourite Sphere and had Monacos best cappuccino and I also had a pineapple-strawberry smoothie… Yes, my addiction continues! I’ll show you the outfit later – talk to you in Sweden next time, hugs! <3

14 reaktioner på “CAPPUCCINO”

 • Elena says:

  The first thing I thought when I saw all those photos was.. how is this glass standing?! Hahaha,just kidding! Love the photos! Especially the Chanelboy bag!
  Puss :) Elena
  __________________________________________________
  http://annelenafashion.com/

 • Lovisa says:

  Du är så fin!!

 • elleie says:

  Hi! I just love your blog, one of my favorite! Im just thinking about your life. You are travelling A LOT!! Is it because of work or just for fun? I love to travel and im travelling quite a lot for “normal” person but sometimes when i read your blog im thinking how its possible? How can you live like that? One week in Astralia then three days in Sweden and so on.. How can you even back your stuff when you are spending time in winterland and the next week you are going to Hawai? haha well maybe i dont need to even undersdant ;D Anyway would be nice to hear your opinion about this things. Not only some beautiful pictures and perfect life,cause im sure its not always perfect. You are just a beautiful woman,hope all the best for you!

  • janni says:

   Thanks sweetie! <3 I travel for both, for fun and for work. Hahaha, the packing is hard.. But I guess I'm used to it now! ;-) You just have to try to be smart while doing it. But you're absolutely correct, it's not always perfect and I forget stuff at home - stress and so on but I think it's worth it. I get to see so much of the world and that's exactly what I want at the moment. Hugs <3

 • ISA says:

  finaste lilla väskan! och en kinder bueno där på ett fat, hehe jag ser de små detaljerna ;)

 • Gry Nystrom says:

  Swedish girl living in Japan, love fashion and beauty. Check out my blog, you will love it!
  XOXO,
  G
  grybee.wordpress.com

 • La Caleya says:

  Lovely pics!!
  http://www.lacaleya.com

 • Malin says:

  Så mysiga bilder! Blev väldigt sugen på den kaffen!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

 • Josefin says:

  Hej! Först: Tack för en alltid lika trevlig och tjusig blogg! :) Sen tänkte jag höra om du kunde ge en liten utvärdering av ditt mobilskal? Det är superfint och jag skulle vilja köpa mig ett själv, så tänkte höra vart det kommer ifrån och om det är funktionellt, dvs, stötsäkert osv. Tack på förhand! Kram

  • janni says:

   Hej söta och tack <3 Mitt är från Richmond and Finch, det håller jättebra och jag har haft det på ett bra tag nu och det ser inte slitet ut. :-) Stötsäkert är det väl inte tror jag, det är med för att det är fint och skyddar väl lite mer än utan. ;-) Kram!

 • Yummie yummie yummie! Och så spännande att resa så otroligt mycket :) Heja er!

 • Evelina says:

  hej! vad ska du göra i san francisco? Jag bor där, so hojta till om du vill ha sällskap!

  tack för en super blogg!
  Kram Evelina

  • janni says:

   Åh jag ska dit med Levis och gå på en match, kolla in deras arkiv osv! Hade varit kul att mötas upp men tror vi kommer ha ett ganska fullsmockat schema, om du ser mig får du springa fram och säga hej! :D Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.