PURPLE DETAILS

219573_101_REEBOK_W-OS-WVN-NY-JKT

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!    – all from Reebok

Fortsätter på träningsspåret här! Här är kläderna jag hade på mig för Reebok, fast i kollage-form. :-) Den här jackan och skorna är nya favoriter, ni vet när det känns som man nästan går barfota? Fast på ett positivt sätt, såklart haha! Att ha sköna skor gör träningen så mycket bättre tycker jag. De här dagarna i Monaco har varit väldigt blandade träningsmässigt, har börjat nästan varje dag med en skön promenad och sen kört lite boxning som ni såg nedanför. Saknar att köra Fightbox hemma i Stockholm, så jag ska försöka hinna med ett pass innan jag åker vidare igen. Blir ni mer träningssugna under vintern eller är det tvärt om? För mig går det verkligen i perioder… Man måste komma in i ett bra flow! Puss <3

//Continuing on the workout track here! This is the look I wore for Reebok, but in a collage instead. :-) This jacket and shoes are my new favourites, you know when it feels like you’re walking barefoot? But in a good way, of course haha! To wear comfy shoes makes training so much better in my opinion. These days in Monaco have been pretty mixed when it comes to training, I’ve started almost every day with a nice walk and then done some boxing as you could see below. Miss Fightbox back home in Stockholm, will try to do a session there before I go on to the next destination. Do you feel like working out more during winter or the opposite? For me it’s really up and down… You have to be in a good flow! Hugs <3

6 reaktioner på “PURPLE DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.