BLUES

janni-deler-blue-nlytrendbyjannidelerL1006244
janni-deler-blue-nlytrendbyjannidelerL1006255
janni-deler-blue-nlytrendbyjannidelerL1006268
janni-deler-blue-nlytrendbyjannidelerL1006334
janni-deler-blue-nlytrendbyjannidelerL1006338
janni-deler-blue-nlytrendbyjannidelerL1006305 copy
janni-deler-blue-nlytrendbyjannidelerL1006349
janni-deler-blue-nlytrendbyjannidelerL1006291
janni-deler-blue-nlytrendbyjannidelerL1006357

Hat from Nice/ Nly Trend by Janni jacket (here!) and shoes (here!) – adlinks/ Anine Bing jeans (here!)/ Chanel bag

Åh vad jag älskade den här looken jag hade på mig igår, älskar ju att matcha och speciellt blått. Såklart extra kul i min egna design! ;-) Fick en hel del frågor om skorna igår, blir så chockad och glad när folk frågar vart plaggen är ifrån och jag glatt kan berätta att det är min design. Känslan inne i kroppen då, oslagbar! Nu är jag hemma igen och har råslappat sen jag kom hem, köpte med mig lite mat hem i vanlig ordning. Orkar ju aldrig laga nåt när jag är ensam… Måste bli ändring på det! Tänka packa upp nu och försöka sova tidigt, skönt att vakna upp pigg och fräsch imorgon så jag är redo för möten. Hoppas ni har en mysig kväll, puss och kärlek <3

//Oh I loved this look I wore yesterday, love to match and especially blue. Of course it’s extra fun when it’s my own design! ;-) Got lots of questions about these shoes yesterday, get so chocked and happy when people ask where my pieces are from and I can tell them with a smile that it’s my design. The feeling inside by then, unbeatable! Now I’m back home again and been chilling deluxe since I got back, bought some food with me as usual. I never have the energy to cook when I’m alone… Have to change that! My plan for now is to unpack my bags and go to bed early, would be nice to wake up energised and fresh tomorrow so I’m ready for meetings. Hope you guys have a cozy night, kisses and love <3

17 reaktioner på “BLUES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.