SPA TREAT

janni-deler-spa-treatDSC_2157
janni-deler-spa-treatDSC_2158
janni-deler-spa-treatDSC_2162 copy
janni-deler-spa-treatDSC_2161

Could’ve stayed there all day… Fairmont Spa in Monaco!

God morgon babes! Jag vaknade inte upp där som det kanske ser ut som, jag vaknade upp hemma i min egna säng så det var väl också mysigt. ;-) Jag berättade ju att jag gjorde en ansiktsbehandling när jag var i Monaco, jag har bara varit i gymmet på Fairmont förut och aldrig tagit någon behandling. Det kommer jag ändra på kan man ju lugnt säga, jag fick den skönaste behandlingen någonsin. Först lite olika krämer och scrub för ansiktet, när man sedan fick ansiktsmasken och den skulle verka så fick man fotmassage och skrubb. Förstår ni hur skönt? Haha, när timmen var över funderade jag på att vägra gå därifrån… En superhärlig stund hade jag iallafall, man ska bli bättre på att lyxa till det för sig själv ibland. Även om det bara är hemma-spa, jag tror man mår bra av att varva ner och ta hand om sig själv, sen så mår man ju bättre när man känner sig fräsch. Mail-dags, hörs snart <3

//Good morning babes! I didn’t wake up here as it may look like, I woke up at home in my own bed so that’s cozy too. ;-) I told you that I went for a facial treatment in Monaco, I’ve only been to the gym at Fairmont before and never gone for a treatment. That I will change after this, I got the nicest treatment ever. First a few different creams and scrubs for the face, when I had the face mask on to do it’s magic I got a foot massage and scrub. Can you even imagine how nice it was? Haha, when my hour was over I seriously thought about refusing to go… Had a great time anyway, you really should be better at treating yourself sometimes. Even if it’s just a home spa you do, I think all of us feel better if we calm down and takes care of ourselves, and you also feel so much better when you feel fresh. Mail-time, talk soon <3

4 reaktioner på “SPA TREAT”

 • La Caleya says:

  It seems really relaxing…..
  http://www.lacaleya.com

 • ISA says:

  vad härligt, man behöver nog lite treatment då och då :)

 • Caroline says:

  Hej Janni! Du verkar som en så himla härlig människa och jag blir så glad av att läsa din blogg! Jag undrar vad du använder för hudvård? Såg i ett inlägg från förra året att du använde Exuviance, använder du det fortfarande? :)

  Hoppas du får en fin dag! Kram från Caroline

  • janni says:

   Hej söta! Tack <3 Jag använder lite olika, i Sthlm använder jag Exuviance och när jag reser brukar jag använda tvål (haha), sen har jag lite olika krämer. Kan göra ett inlägg om det snart! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.