SHAVE IT OFF

janni-deler-shaveitoffDSC_2227-Redigera
janni-deler-shave-it-offDSC_2208
janni-deler-shave-it-offDSC_2249
janni-deler-shave-it-offDSC_2251
janni-deler-shave-it-offDSC_2261
janni-deler-shave-it-offDSC_2267

Got my smooth chin back, I can finally kiss him again! Haha!

Nu är snart skägg-månaden över, vilket jag är glad för… Jag är ju inget stort fan av skägg, jag vill ha en len kind att pussa på så Jon är alltid nyrakad. ;-) November däremot är ett litet undantag (Movember), då får han spara ut lite skägg men sen ska det bort. Ingen är gladare än jag haha! I samma veva som det här är så gör jag ett samarbete med Braun där Jon fick vara min testkanin, vi provade Brauns rakapparat från Serie 5 (som är vattentålig och har en kylande effekt) och jag fick lov att raka av allt lite tidigare. Hur är ni – gillar ni skägg eller utan? Jag tycker det är en perfekt present att ge bort till killen, pappa eller brorsan och – nu får jag tävla ut en likadan till någon av er! :-) Motivera varför just du ska vinna så väljer jag (med hjälp av Jon hehe) en vinnare om en vecka! Lycka till babes, puss <3

//Now the beard month is almost over, which I’m glad for… I’m not a beard-fan to be honest, I want a smooth chin to kiss so Jon is always freshly shaved. ;-) November on the other hand is an exception (Movember), then he gets to grow some beard but after that it’s gone again. No one is happier than I am haha! During this period I’m doing a collaboration with Braun and Jon got to be my test bunny, we tried out Braun’s shaver from Series 5 (which is water-resistant and has a cooling effect) and I got to shave it all off a bit earlier. How do you feel about beard – with or without? I think this is the perfect gift to give to your boyfriend, dad or brother and – now I get to hold a contest for you where you can win a shaver just like this one! :-)  Motivate why you should win this shaver and I (with help from Jon hehe) will pick a winner a week from now! Good luck babes, kisses <3

80 reaktioner på “SHAVE IT OFF”

 • Linda says:

  Min pojkvän förtjänar en liten present då han stöttat mig genom min depression och ångest som har blivit sämre på den senaste tiden.. Han har varit till stort hjälp och underlättat min vardag så gott han har kunnat.

 • Julia Edström says:

  Jag skulle vilja vinna denna till min pojkvän eftersom jag själv också ogillar skäggiga kinder! Min pojkvän har dessutom förmågan att skära sig överallt i ansiktet när han rakar sig med en rakhyvel så en rakapparat hade verkligen varit perfekt för honom! Att den går att använda i duschen är ju perfekt eftersom det är där han brukar raka sig

 • Beatrice says:

  Min pojkvänn har extremt långt skägg just nu. Lite föör långt faktiskt. Först o främst sticks det lite på mina läppar när ja pussar honom vilket jag HATAR men sen så vill han verkligen inte raka bort det. Så jag hoppas att han skulle ändra sig om han fick en sån fin rakapparat i julklapp

 • Sofia says:

  Vi alla vet hur stolta killarna är över sitt skägg eller åtminstående är min brorsa. Sedan dagen han fick sitt skägg har han skrytit om det varje dag. Men det är inte jättesnyggt alla gånger så därför skulle jag vilja ge honom denna så att han iallafall kan skryta om sitt skägg med stil. Det skulle bli en väldigt bra julklapp!

  Massa kramar

 • Caysa says:

  Jag skulle vilja vinna den här till min pojkvän!
  Världens bästa 2 barns pappa som förtjänar denna rakmaskin.
  Han har en väldigt känslig hud, den som han har nu är inte alls bra för huden. Vilket resulterar i att det går ibland lite för långa perioder utan att han rakar sig.
  Han gillar inte långt skägg ! (Jag gillar inte heller skägg ;) )
  Han skall ju fortfarande känna sig snygg även om han är en trött förälder!!

  Kram!

 • Elena says:

  It is sooooo funny how you immitated his face in the fith photo :D Love it! :)
  Puss Elena
  _________________________________________________________
  http://annelenafashion.com/

 • Ida says:

  Jag skulle vilja vinna denna & ge den till min pojkvän. För min del så är lite skäggstubb väldigt fint MEN det gäller att det ändå är stylat & inte all over the place. Att skämma bort min pojkvän är det bästa jag vet. Vi bor för tillfället många mil ifrån varandra & jag vet att han skulle bli sååå glad över en sån här present.

  Håller tummarna :-)

 • Cecilia says:

  Denna rakapparat låter som den perfekta julklappen till min bror! Trots att han är dryg och högljudd när han spelar datorspel med sina vänner så har han en plats varmt om mitt hjärta. Han är en person som jag kan snacka precis vad som helst med och eftersom det bara är 1 års skillnad mellan oss så har vi gett igenom nästan allting tillsammans. Är tacksam över att jag hade någon att vara med på konfirmationsläger och en axel att luta över när jag bråkade med mina föräldrar. Dessutom så brukar han få finnar när han rakar sig med sin nuvarande rakapparat och eftersom jag har hört mycket bra om Braun så anser jag att detta blir en perfekt julklapp! Puss och kram :)

 • Patrik says:

  Jag skulle vilja vinna för att jag behöver raka mig och min rakapparat gick nyss sönder! Jag och en polare skrev ju en rolig skylt när det va gumball igenom Gbg #JANNI D, bara lite onödig information

 • Wendela says:

  Jag skulle så gärna vinna denna rakapparat till min kära pappa som befinner sig i Stockholm just nu medan jag spenderar ett år i Paris. Den 17e december får jag äntligen träffa honom igen efter att ha varit ifrån varandra i 4 månader. Dessutom är ekonomin halvdan när man försöker leva det ljuva livet i Paris som sjuttonåring så en sån här bra present kan bli svårt att lyckas köpa själv. Iallafall, min superpappa förtjänar en sån här superpresent. :)

 • Helle says:

  Jaa! Om den funkar så bra så det blir alldeles slätt och fint vill jag ge min sambo en!! Han ägnar inte gärna tid år rakhyveln men den där kanske kan funka!

 • Julia says:

  Jag vill så gärna vinna för då ska jag ge den till min pappa i julklapp. Han är min bästa vän i alla lägen, kan säga allt till honom. Han finns där för mig och pushar mig tills jag får motivationen tillbaka. Han behöver dessutom en ny rakapparat då han haft sin alldeles för länge. Och sedan förtjänar han en bra julklapp för att han helt enkelt är bäst.

 • En flickvän utan hopp. says:

  För att min sambo är helt hopplös. Visst, han är underbar på alla sätt, men han fattar helt enkelt inte vad som är bäst för honom själv. Trots ett evigt hintande av både mig och hans mamma verkar han inte vilja inse att helskägg inte är något för en kille på 27 med en skäggväxt som en 13 åring. Alla trender är inte för alla. Med en rakapparat under granen kanske han tillslut fattar piken. Jag säger det med kärlek.

 • Linda Johnsen says:

  Hi Janni.
  Frist of all, great blog, so Munch inspiration ???

  My boyfriend could really use a new shaver ?? He likes quality stuff, and I Think that shaver could be awsome to give to him. Especialy with the Nice cooling effect! He deserves to be spoiled, as he is a fantastic boyfriend and father (to our beautiful babygirl). He has been so great, helping and spoiling us, despite that he is also very busy with his education.

  Hope that you are well!

  Kind regards from Linda (Denmark)

 • Emma says:

  Jag skulle gärna vilja vinna rakapparaten för att ge bort till min pojkvän, som jag just nu har distansförhållande med, på flera mils avstånd. Eftersom du och Jon ofta är på olika platser vet väl du hur det känns! Han kommer hem på julafton och därför vill jag gärna överraska honom lite extra. Rakapparaten skulle vara perfekt som julklapp:) Dessutom har han känslig hud och skulle använda den här rakapparaten flitigt. Jag pluggar just nu, därför är min ekonomi inte heller den bästa alla gånger och jag skulle vara väldigt tacksam om jag vann den här!

 • Angelica says:

  Jag skulle vilja vinna rakapparaten till min underbara pojkvän och bästa vän.

  “November is finally at its end
  Beard and moustache will descend
  Even if it’s been for a good cause
  I’m longing to kiss soft jaws
  Please let me win a shaver for my boy
  To end November with some extra joy”

  Haha :D

 • AnnaA says:

  Hej! jag skulle såå gärna vilja vinna detta till min pojkvän som jag ska fira min första jul tillsammans med. Som student med en begränsad budget skulle detta vara lösningen till en av flera julklappar som ska inhandlas till nära och kära. Och vilken tjej vill inte pussa på en skäggfri pojkväns kind! Kram

 • Emma says:

  Jag skulle vilja vinna denna rakapparat till min fina pojkvän som förtjänar att få någon fin present/överraskning. Då jag vill tacka honom för allt han gör för mig, han pendlar för tillfället ca.6 timmar om dagen/några gånger i veckan för att vi ska kunna träffas varje dag och för att vi ska ha tid för varandra även om vi för tillfället pluggar på olika orter.
  Han är världens underbaraste och förtjänar därför att lite bortskämd utav mig och för att jag vill visa min tacksamhet till honom.

 • Annika says:

  Åh, skulle så gärna vilja vinna bästa rakapparaten till min kära sambo! Han rakar sig med engångshyvlar, riktigt illa alltså (dessutom “lånar” jag dom till mig själv så dom är alltid slut). Engångshyvlar på redan känslig hud är en riktig dålig ekvation! Rakapparaten från Braun verkar vara som gjord för honom med tanke på hans känsliga hy och tiden han sparar på att kunna raka sig i duschen (alltid positivt när man har två små barn hemma) och dessutom slipper han gå runt med vass skäggstubb för att jag snott den sista engångshyveln!

 • Sandra Jawad says:

  Hej!
  Hoppas det är fint med dig Janni :)
  Jag vill gärna vinna denna och ge den till min storebror i julklapp! Grejen är att han inte bor hemma, och varje gång han kommer hem tycker jag att han ser mycket äldre ut än vad han egentligen är!! Därför skulle jag jättegärna ge honom detta så att han kan bättra sig och se lite ung och fräsch ut när han träffar sin lillasyster :D
  Kram

 • nelly says:

  skulle vilja ge min pappa något extra, han gör allt för att jag ska kunna hålla på med min sport och för att jag ska må bra. Han lägger ner så enormt mycket pengar och tid på mig och nu när jag bor flera mil hemifrån och ‘jobbar med min sport’ har jag inte alltid tid eller pengar men vill på alla sätt och vis visa min uppskattning.
  kram

 • Mimmi says:

  Då min pojkvän inte har något hår på huvudet är han alltid klar före mig i duschen.. Vi båda tycker om att duscha ihop (förutom att han alltid är klar före mig) så då skulle en rakapparat som tål vatten vara en utmärkt present till honom! Ingen mer stress för min del. Perfekt!

 • Johanna says:

  Hej fina Janni! Jag älskar när min kille har en skön manlig scruff i ansiktet, men när han så väl måste raka sig så måste han raka bort allt pga att hans gamla odugliga rakapparat inte har olika ”nivåer”. Jag bli lika ledsen varje gång haha! Jag har tänkt köpa en ny rakapparat till honom i födelsedagspresent, han fyller år den 17 dec. Men eftersom jag är en fattig student så vore det ju toppen om jag kunde vinna en åt honom istället! :) Kram på dej, och tack för att du alltid inspirerar!

 • Carro says:

  Är likadan. Gillar inte skägg. Så jag påminer alltid min kille att raka sig. :)

 • Leane says:

  Yay, another great giveaway! :)
  If I won this shaver I would give it to my stepdad (but I really consider him as my real dad because he has always been there for me). Unfortunately we live quite far from each other so I can’t see him very much but I hope that we can spend Christmas together this year. And since my dad has done so much for me I truly believe he deserves one good quality shaver :)

 • Sofia Eriksson says:

  Jag skulle vilja vinna denna för att jag är precis som dig. Jag föredrar en rakad kind att pussa på så man slipper det sticksiga håren. Min pojkvän har också haft no shave november och nu är det dags att bli av med skägget!

 • Ottavio says:

  Hi Janni,

  I have been following your and Jon’s blog for a long time – almost since the beginning. You both are a great inspiration to me.

  Nearly 15 years ago my Dad had a motorcycle accident. With this accident he lost his lower right arm. Since then his life changed. From the beginning it was very hard for him to shave with the left arm – since he was used to shaving with right. In the period after the accident I often used to help him shave. Quite quickly he become familiar to shave with his left arm and therefore I did not need to help him that much anymore. I know that my father is using the old fashioned machine (which I have tried to get rid of many times before). I have also convinced him there are better machines on the market. I think it would be really nice if I could surprise him one day if I could shave him again (just like you did with Jon) with the new Braun machine.

  I think it would be a great gift for him!

  All the best,

  Ottavio

 • Carolin says:

  Haha vad söt du är på näst sista bilden Janni!

  Jag skulle vilja vinna den till min pojkvän (som har en tendens att variera sig mellan stubb och helrakat) som en hint att han är såå mycket finare och lenare utan hår ;) haha! ne men han skulle nog bli glad för han använder engångsrakhyvlar idag och det verkar sjukt opraktiskt. Kram!

 • Rebecka says:

  För ett par månader sedan upptäckte jag att min ansiktskräm tog slut betydligt snabbare än vanligt och jag funderade länge på om förpackningen hade blivit mindre eller vad det kunde bero på. Men en dag när min pojkvän kom ut ur duschen luktade hela han som en rosenknopp och jag förstod snabbt vem den skyldige var. Först skyllde han på schampot men erkände tillslut motvilligt att han “lånat” min kräm lite då och då för att det var “så skönt att vara mjuk i ansiktet för en gångs skull” när han hade rakat sig…
  Jag skulle gärna vilja ge honom denna rakapparat så att han alltid får känna sig mjuk i ansiktet, och så att jag får ha min ansiktskräm i fred! :)

 • Helena says:

  Jag skulle bli jätteglad om jag vann denna till min pojkvän! Då skulle jag göra precis samma sak på honom, som du gjorde på Jon: Raka av både skägg och mustasch haha!! (När “Movember” är över såklart) :)

 • emma says:

  jag tycker, precis som du, bäst om en len kind att pussa på. och man vill ju kunna kramas jämt och lite till! :) snart är det jul och detta skulle vara den perfekta klappen till honom! :)

 • Josefin Lundholm says:

  Han förtjänar egentligen mycket mer än en rakapparat… Men efter en stressig höst då vi ofta sprungit om varandra hade Brauns rakapparat från serie 5 varit ett första steg på vägen för att jag skulle börja visa världens bästa pojkvän uppskattning igen <3

 • Emma Gustafsson says:

  Heej!!
  Jag skulle vilja vinna denna till min kära far, för att han är en riktig star!
  Jag är honom evigt tacksam, för livet jag fått och för att han funnits där i stort, såväl som smått.
  En förebild han varit sen jag var liten och mycket här i livet har jag lärt mig utav den favoriten.
  All kärlek och omsorg har stärkt mig i mitt jag,
  så jag vill tacka för allt han gett mig, och ger mig än idag.
  Därför vill jag ge denna apparat till farsgubben, vilken också skulle raka bort den där stubben…

  Puss & Kram!

 • anna sonesson says:

  Åh!! Jag MÅSTE vinna den här till min älskade pojkvän som plötsligt hamnat i trotsåldern igen och nu vägrar att raka bort sitt skägg trots push från mig, sin mamma och till och med sin farmor haha. Om jag vinner den här till min pojkvän så skulle det göra mig super glad men även hela pojkvännens släkt.då ska vi tillsammans på julafton ta fram rakapparaten och gå ihop tillsammans för att få tillbaka vår fina johan utan skägg haha. Vilken toppen grej det hade varit!!

 • Sofia says:

  Min fina pojkvän har kört på billiga rakhyvlar sedan han börja raka sig, och efteråt är han alldeles röd och får såå irriterad hud! Den här rakapparaten låter helt perfekt för honom, men som sjukskriven har jag inte så mycket utrymme i ekonomin för presenter.
  Hjälp mig skämma bort min älskling så varje rakstund för honom framöver blir en trevlig stund!
  Kram Sofia!

 • Jesper says:

  Hej! skulle bli väldigt glad om jag vann denna till mig själv, min gick sönder för ett år sedan och kört med trimmer sedan dess. Jag och min flickvän byter inte julklappar så det hade ju varit toppen att ge henne en len kind att pussa på istället för stubb.

 • Jenny says:

  Detta hade blivit en perfekt julklapp till min sambo som inte önskar sig något och hittar jag på något så blir han inte nöjd känns det som. Köpte ett armband ex för 2 årsen som ligger i en låda någonstans i källaren :)
  Hatar också skägg och stubb, gör så ont om man ska pussas som sagt och han har en dålig rakapparat men han är väldigt kräsen så vet inte om jag hade vågat köpa en. Men om ni tycker den är bra så borde han bli nöjd över denna med. Så håller tummarna så hårt jag verkligen kan och hoppas ha turen att vinna denna.
  För som sagt vet inte vad jag ska hitta på annars till sambon i julklapp :)
  Kram Jenny

 • Nathalie says:

  Jag vill vinna denna till min pojkvän!!? Och varför just vi ska vinna denna rakapparat från Braun är för att vi älskar varandra och gillar att göra saker tillsammans – därför kan vi även göra rakningen tillsammans då JAG kan raka honom? haha! Han är även ett stort fan av Jon och det skulle betyda mycket för honom om vi vann. Puss och kram. Och hälsa Jon!!

 • Ottilia says:

  Efter en höst som bara sprungit iväg med hårt jobb, ny familjemedlem i form av vår dotter och inte så mycket tid till något annat än att rodda hemmet i princip vore det guld att få ge en Braun rakapparat till min skäggmurvel! :)

 • Amanda says:

  Hej! Jag hade jättegärna velat vinna den här till min fina pojkvän som jag varit tillsammans med i över 3 år! Han arbetar som ställningsbyggare och är därför borta mycket och sliter! Jag tycker att han förtjänar att få denna då det säkert skulle underlätta för honom på bygget då man kan inte orkar raka sig efter 13 h pass. Han är världens godaste kille som försöker hinna med allt! Tack för en underbar blogg! Kramar!!

 • Linn says:

  Min pojkvän må vara världens finaste. Men när han rakar sig så blir det ju massa äckliga små hår i handfatet?! Och det är ju inte så kul. Även om han (oftast) städar bort dem så skulle det ju vara perfekt att kunna raka sig i duschen!? Så smart! (Och dessutom bidrar det till mindre vardagstjafs… Win!)

 • Nathalie says:

  Haha, världens mest passande tävling. Igår kväll sa min man “jag funderar på att antingen köpa en ny rakapparat eller bara låta skiten växa!”, efter att hans gamla pajat för en vecka sen. Så det vore ju GULD att kunna honom denna i julklapp, som ett tecken på att han inte ska låta skiten växa :) :)

 • Linnea says:

  Jag vill ge denna till min pojkvän som har bacillskräck och byter rakblad efter varje rakning… Detta blir väldigt dyrt i längden haha! Denna hade varit bra för honom eftersom att den är vattentät och då är lätt att tvätta noga mellan gångerna. Skulle vilja ge honom denna på nyår när vi firar 4 år :)

 • Petra says:

  Jag vill vinna denna till min pojkvän till vår ett års dag då jag tycker att han förtjänar det bästa då han enligt mig är den bästa! (Även om han ibland har stickiga kinder) jag skulle helt enkelt vilja skämma bort honom och byta ut hans skruttmekanism i form av en gammal rakapparat för det tycker jag han(jag) behöver!
  Många kramar, ha det bra!

 • Mona says:

  Jag skulle jättegärna vilja vinna den här rakapparaten till min pojkvän då han skämt bort mig med både rosor nån gång ibland och dyra presenter när jag fyllt år. Jag skulle så gärna vilja ge något fint tillbaka men tyvärr så har jag en dålig ekonomi då jag fortfarande pluggar.. Jag skulle bli så himla glad om jag vann då jag skulle kunna känna att jag ger något fint tillbaka till honom nån gång!

 • Johanna says:

  Min festman unnar sig sällan lite lyx i vardagen men med denna rakmaskin skulle hans vardag få lite extra guldkant och det skulle bli en perfekt julklapp för mig att ge till honom.

 • Emilie-Tilda Anderssoni says:

  Lika mycket ångest inför presentval till både pojkvännen och pappa varje år. Pappa fyller i den 12 december och min kille den 15 december (snacka om tur i oturen) I detta fall så hade rakapparaten varit en väldigt fin present till min pojkvän då han nu i november (movember) odlar mustasch. Jag ÄLSKAR verkligen att han gör det för det är en jättefin gest MEN att pussa på denna man just nu (kliar som fasiken) är inte alls mysigt även fast jag älskar honom ;). Hade varit skoj att ge honom denna som “tack för att du är en grymt stöttande och världens underbarastepojkvänpresent”

  Ha det toppen
  /E

 • Sofia says:

  Jag skulle gärna vilja vinna denna åt min pojkvän som atm har en tävling med sina killkompisar om vem som ser fulast ut efter att ha sparat skägg under Movember. Det var ju lite kul dom två första veckorna men nu är dom inne på sista veckan och jag har helt tröttnat på att det sticks i ansiktet när jag försöker ge honom en puss och så ser det väl inte så kalasbra ut heller (Ingen av hans killkompisar har bra skäggväxt så det är rätt kut att se dom tillsammans dock) :P Så jag skulle gärna vilja ge honom denna för att uppmuntra att han ser mycket bättre ut utan skägg!

 • William says:

  Hjälp en fattig student att ta bort sitt movember-skägg! Min flickvän klarar inte av det längre !

 • Silvana says:

  Hey Janni ?
  I would love to get the new shaver from Braun because it would be a great gift for my boyfriend!
  He also did the no shave November and I really don’t like it when he doesn’t shave.
  While Christmas season I’m in New York without my boyfriend and that’s why I would like to give him this shaver as an excuse.
  It would be so nice to win this new shaver from Braun and make my boyfriend happy while I do some Christmas shopping in New York!
  ✊?✊?✊?✊?
  Love from Germany?

 • Sofie says:

  Jag skulle vilja vinna rakapparaten till min pojkvän (nyblivna sambo till och med!) så att jag kan smyga upp när han har somnat någon natt och raka av honom skägget han vägrar ge upp – han lär ju inte ens märka det med den här rakapparaternas Rolls Royce ✌?️

 • Rose says:

  Hello Jannid!

  First of all, i love your blog. Im always on it. Jannid, I REALLY need this clipper. I always please my boyfriend for shaving because i do not like beard AT ALL. Im so happy that you are like me! I really think this could help me out! Also, it could be a great christmas present. (Sorry for my english im a french Canadian). My boyfriend is a good fan of you and your boyfriend, so i think that if it comes from you, he would me more likely to shave !

  All the best,
  Rose :):)

 • SaraD says:

  Hej Janni & Jon! Perfekt att detta kom upp just nu eftersom min storebror ser ganska knasig ut nu haha. Han har en såndär billig rakhyvel från Ullared eller något, det ser inte bra ut iallafall, eller “proffsigt” som han själv uttrycker det. Och han säger att han inte önskar sig något i julklapp av moi, but it is written all over his face, if you know what i mean. Så detta hade varit peeerfekt att ge i julklapp både för han och mig! Han blir glad och får sitt “proffsiga” skägg och jag samlar pluspoäng, om jag någonsin behöver hjälp med något hehe!
  Tack VÄRLDENS snyggaste par för denna chansen!!

 • My boyfriend really dont love his beard and his always complaining about “My shaver isn’t good at all” and im so bored of listening that. It would be wonderfull surprise for him (and ofc for me too)! I like smoother skin too ;)

 • Sofie says:

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna rakapparat till min pojkvän som alltid är så bra på att skämma bort mig med blommor och fina presenter. Men med min knappa studentbudget har jag inte möjlighet att ge/göra något utöver det vanliga för honom, så det vore hur kul som helst att få överraska min pojkvän med denna!

 • Malin says:

  Jag vill vinna denna för att jag får alltid sådana skuldkänslor mot min kille då jag studerar och han pluggar och han alltid ger mig massa fina små överraskningar hit och dit medans jag aldrig kan ge han något känns det som :( Även fast han säger att det inte gör något så skär det lite i hjärtat att aldrig kunna “ge tillbaka”. Visst att förhållanden inte bara handlar om gåvor utan så mycket mer! Men någon gång hade det varit roligt att kunna överraska honom med en liten present.
  Dessutom är jag lite tvärtemot dig för jag gillar när min pojkvän har skägg men han gillar inte det lika mycket som jag tyvärr så enligt han får det gärna rakas av.
  Så snälla Janni och Jon, låt mig få ge denna till min pojkvän! Även om inte jag hade blivit så glad när han rakar av allt så hade jag iallafall gjort han lycklig :) Och det är det viktigaste för mig :)
  Stor kram fina ni :)

 • Isabelle says:

  Åh! Jag tycker det är så himla svårt att veta vad man ska ge till sin pappa, men det här är ju perfekt! Jag hoppas jag vinner så att min pappa kan få den i julklapp :-) Kram!

 • Stephanie says:

  Hej! Vilken bra och rolig tävling! Jag skulle sååå gärna vilja ge min sambo en bra rakapparat i julklapp, eftersom den han har nu har sjungit på sista versen lite för länge. En bland dom bästa känslorna jag vet är när Viktor har rakat sig, smort in sig med aftershave och ger mig en puss. Inget som sticker i ansiktet, luktar gott och jag blir alldeles varm inombords! Fler såna känslor skulle det bli om jag vinner just den här rakapparaten! :-)

 • Janja says:

  Hi Janni!
  I read your blog daily (like ten times daily hahah) and really like it i must say! I like that u mix different topics (from fitness,to outfits,food,travelling) :)

  I would like to win this shaver for my boyfriend,who is always shaving his beard early in the morning with a razor (which must be so annoying and time consuming). Oh i did i mention that he always cuts himself when he’s shaving? Yeahh that’s way I want to make his life a little bit easier with this awesome shaver! :)))

  P.s. i would be glad too,cuz i like his chin smooth ;)
  Kisses from Slovenia!

 • Matilda says:

  Perfekt julklapp till pappa! Som student har man inte lika stor möjlighet att ge bort lyxiga julklappar till sina nära och kära. Inte så som man, i alla fall jag, skulle vilja. Eftersom min pappa nyss blivit intresserad av att fixa till skägget lite extra skulle denna vara en perfekt julklapp att ge honom :) Kram!

 • Tea says:

  Let’s be honest: I love beards as much as men love boobs BUT I think that a man should take care of his beard and don’t let it go too wild ;)
  I won’t use any excuse because I don’t have any but it’d be a great present to my boyfriend since his shaver is older than my grandpa! He even use it to cut his hair and the last time he cut his hair alone he had a “hole” is his head because the shaver broke down while shaving… which was kinda fun at first… but then we had to go out to dinner and that wasn’t much fun anymore!
  Good luck by picking!
  xx

 • Alexandra says:

  Hej Janni! Vilken kul tävling!
  Jag har en pojkvän som ogillar rakhyvlar men brukar ( i smyg) använda mina rakhyvlar eftersom han tycker de är skön eftersom den har en gel som coolar ner när man rakar. Han får ofta utslag av de som inte har gel. Eftersom du sade att denna rakapparat har en liknande effekt tycker jag han skulle vara värd en sådan i julklapp! ;)

 • Sara says:

  Jag skulle vilja vinna denna till min fantastiska pojkvän som tragglar och tragglar med rakhyveln och skär sig hela tiden. Han är världens finaste även när han har lite skägg, men jag tycker det är mysigare att pussas när det är lent :)

 • ems says:

  Min pappa gick ALL IN på no-shave november och har därför en stor mustasch nu som jag bara längtar efter att raka bort. Jag skulle även vilja ge honom en fin julklapp då han är världens bästa pappa och stöttar mig genom vått och torrt.

 • karin says:

  Efter många år som jobbig tonåring så har jag äntligen kunnat se hur jag agerat från ett yttre perspektiv. Att min pappa fortfarande står vid min sida och älskar mig på samma underbara sätt är så beundransvärt. Jag älskar verkligen min pappa men säger det allt för sällan. Även fast en rakapparat inte kommer bevisa min kärlek, så får denna bli en bra julklapp med ett fint rim till.

 • Lina says:

  Precis vad som skulle behövas här hemma nu! :) Min man är även en av dom sparat ut nu i november! Tro mig det ser för j***igt ut! :)

 • Christina says:

  I would definitely love to surprise my boyfriend with this shaver because he is who he is: handsome, loving, caring, compassionate, funny, a good friend to all his friends – and he has been my rock and my support in my decision to quit my job to pursue a vision of creating Norway´s newest tennis website. It´s been tough and challenging to be an entrepreneur, but he has stood by my side everyday, asking how I´m doing, cheering me on and helping me out with advice all the times I´ve been stuck. I had a panic-/fright-/stress attack one night, it felt like I was going to die, I was so afraid, I was so dizzy, and I was sure that if I passed out I might not come back. In between heavy breathing and my head spinning, I wanted to make sure that I left earth saying the most important thing I wanted him to know. I said “I love you”, and then I fainted. It just confirms to me how much I love him. He is my everything. He deserves a beautiful present like this, and I very much appreciate you guys giving me the opportunity to win one to surprise him with! I know he needs a shaver as well :D

 • Kajsa says:

  Hej Janni!
  Jag älskar din blogg och blir alltid så inspirerad. Jag går sista året på gymnasiet men reser själv väldigt mycket runt om i världen. Jag har en kille hemma i Sverige som alltid ställer upp på mig och stöttar mig även om jag reser ifrån honom väldigt ofta. Jag älskar att resa och se världen men det är alltid lika jobbigt att lämna han hemma i Sverige där jag har min trygghet. Min kille är väldigt bra på att överraska mig medan jag själv inte är lika duktig på de. Just därför skulle jag bli så glad om jag vann så jag skulle kunna överraska honom en gång med en bra rakhyvel. Jag själv älskar skägg som är vältrimmat och bra sköt så en ordentlig rakhyvel som gör jobbet perfekt skulle han älska! :) Fortsätt med allt du gör för jag älskar att följa ditt och Jons liv och blir alltid så peppad av er. Du är en väldigt stor förebild för mig! :)

 • Elma says:

  Som person älskar jag att skämma bort mina nära och kära, inklusive min pojkvän. Att vinna detta till honom skulle vara pricken över i:et eftersom som fattig student är plånboken inte alltid sugen på att investera dyrare saker med kvalité, även om det är något man föredrar. :)

 • Linnea says:

  Min mans skäggväxt är extrem,
  önskar att han hade ett bra raksystem,
  så att han kan få lena och mjuka kinder,
  för just nu är skägget ett stort puss-hinder…

 • Caroline says:

  Jag skulle gärna vilja vinna denna till min fina pojkvän, då han gör så otroligt mycket för mig, vill gärna ge tillbaka lite. Perfekt till jul också! :)

 • Julia says:

  Fick reda på idag att min pojkvän önskar sig just en rakapparat då han känner att vanligt lödder och rakhyvel inte passar hans hy då den är väldigt känslig. Därför skulle jag verkligen uppskatta att vinna en rakapparat att ge honom i julklapp! (En rakapparat går lite utanför en students budget och det är alltid kul att kunna ge något extra)

 • Olivia says:

  Jag tycker helt enkelt att min pojkvän är fantastisk, det börjar bli dags att trimma till skägget, så det vore ju perfekt med en ny fräsch rakapparat till honom, som en extra liten julklapp (;

 • Sandra says:

  Jag skulle vilja vinna denna åt min pojkvän!
  Hade varit perfekt då han önskar sig en rakapparat i julklapp:)

 • Anja says:

  Jag är precis som du, skäggiga och stickiga kinder går bort. Jag skulle vilja ge denna till min underbara pappa som gått igenom en hel del stora tråkigheter de senaste åren, men som ändå envisas med att hålla humöret uppe genom att kramas och kindpussas med oss andra i familjen, vilket leder till många stickiga och svidande kinder då han är allt annat än slät och len de flesta dagar.. ;) Så för att både muntra upp honom och rädda mina stackars kinder så håller jag tummarna för att vi skulle få chansen att testa denna. Kram!

 • Therese Thard says:

  Jag skulle hemskt gärna vilja ge bort denna rakapparat från Braun till min pojkvän Philip i julklapp. Då hans nuvarande rakapparat har gått sönder så tar det otroligt lång tid för honom att raka sig, saken blir int heller bättre då hans skägg snabbt växer ut igen. Just nu har vi lite ont om pengar så jag skulle verkligen verkligen uppskatta om vi vann denna rakapparat.
  Kram från mig Therése.

 • Caroline says:

  HeJ & J!
  Flyttade ihop med min pojkvän i somras, så underbart det kan bli (ni har verkligen något att se fram emot), förutom hans otroligt fula rakapparat som han har tejpat ihop. (Förhoppningsvis har Jon en sådan rakapparat ni lottar ut så att du slipper samma syn som mig Janni haha). Förutom en tejpad rakapparat i mitt välorganiserade badrumsskåp och små svarta fjun i handfatet ger jag sambolivet 5 av 5 toasters. Hans födelsedag är dagarna innan julafton vilket gör att jag varje år hamnar i ett dilemma – TVÅ presenter på EN och SAMMA vecka. Behöver nog inte säga att en rakapparat vore perfekt som ett av dessa paket!

  Massa kramar.

 • Emma L says:

  Hejsan! Jag skulle vilja vinna denna för att det hade varit den perfekta julklappen att ge bort till min pojkvän. Som läget är nu så äger han en oduglig rakapparat köpt i en kinabutik i Spanien för kanske 5 år sedan. Han har önskat sig en rakapparat länge men ej haft ekonomin för det. Tyvärr har jag inte heller den ekonomin så hade varit fantastiskt att vinna denna för att överraska honom! Hade varit toppen!

  Massor av kramar till er båda två!

  Emma

 • Fia says:

  Hej,

  Glad men fattig student önskar överraska sin kille med en fin present av den enkla anledningen att han orkat stå ut med mig i 10år.

  :)

 • Sofia says:

  Min kille skulle bli riktigt glad om han enkelt kunde raka sig varje dag
  Han skulle bli riktigt flott om hans stubb va ett minne blott
  Och huvudverk skulle han slippa få om han fick slapp höra att han måste raka sig måste så det så

Leave a Reply

Your email address will not be published.