Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:22 | November 30, 2015

DETAIL RED

janni-deler-red-detailsL1006474janni janni-deler-red-detailsL1006511janni janni-deler-red-detailsL1006529janni janni-deler-red-detailsL1006537janni janni-deler-red-detailsL1006479janni janni-deler-red-detailsL1006502janni janni-deler-red-detailsL1006490janni

Imso.com glasses (here!)/ Understated leather vest/ Lookbook store sweater/ Chanel bag/ Nly Trend by Janni shoes (here!)

Fortsätter på det röda spåret här, blev nog inspirerad av laget igår. ;-) Fick äntligen använda min fina väst, älskar den! Ganska praktiskt också när man träffat massa nya människor, då ser dom vem det är utan att fråga eftersom namnet står på ryggen… Haha! Vi har precis vaknat till liv här, sov länge imorse vilket var skönt. Då kanske man är lite mer människa ikväll! Har precis beställt upp frulle på rummet, varför är det så mysigt? Älskar ju att äta frukost i sängen så kan ju bero på det. Idag ska vi till Levis Archives och det ska bli sjukt spännande att se! Kameran är med såklart så ni får se bilder därifrån sen. :-) Dags för en dusch och klä på sig, puss hjärtan <3

//Continuing on the red track here, guess I got inspired by the team yesterday. ;-) Finally got to use my beautiful vest, just love it! Pretty practical as well when you meet lots of new people, then they can see who it is without asking since my name is on the back… Haha! We just woke up here, slept longer this morning which was nice. Then maybe we can me more normal tonight! Just ordered some breakfast to the room, why is that so cozy? I love to have breakfast in bed so it may be because of that. Today we’re heading to the Levis Archives which will be really fun to see! I’ll bring the camera of course so you’ll get some pictures from there later. :-) Time for a shower and then get dressed, hugs babes <3


10 kommentarer10 kommentarer om “DETAIL RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här