GAME TIME

janni-deler-game-timeL1006548
janni-deler-game-timeL1006570
janni-deler-game-timeL1006639
janni-deler-game-timeL1006604

Went to my first game of American Football today, had so much fun!

God morgon till er och god natt till oss! Kom precis hem från en middag och är ganska så trött om jag ska vara ärlig. Den här jetlaggen dödar en på kvällarna… ;-) Vi har haft en grym dag iallafall! Vi åkte till Levi’s stadium imorse och var kittade med 49ers-kläder. Vilken grej det var att se live, har bara sett det på film innan! Cheerleaders, tuffa killar och hela grejen. ;-) Även om jag knappt fattade hälften av matchen så var det kul att få uppleva! Har massa bilder som jag ska gå igenom imorgon som jag ska visa er! Nu ska vi sova några timmar och sen är det fullspäckat schema igen. Hörs när jag vaknar, gissar på att jag kommer vakna om ett tag och vara pigg haha! Puss på er <3

//Good morning to you guys and good night to us! Just got back from dinner and I’m pretty tired to be honest. This jetlag is killing you at night… ;-) We’ve had a great day anyway! We went to Levi’s stadium this morning and had a 49ers-look. It was really cool to see it live, just seen it in the movies before! Cheerleaders, cool guys and the whole thing. ;-) Even if I couldn’t understand half of the game it was fun to experience! Have lots of pictures that I will show you! Now we’re about to sleep for a few hours and then it’s a hectic schedule again. Talk to you when I wake up, guessing it’s in a few hours and I’ll probably wake up wide awake haha! Hugs babes <3

12 reaktioner på “GAME TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.