49ERS LOOK

janni-deler-49ers-look-levisL1006709
janni-deler-49ers-look-levisL1006702
janni-deler-49ers-look-levisL1006706
janni-deler-49ers-look-levisL1006704

Levis jacket (here!) Levis wedgie jeans/ Senso shoes

En annorlunda outfit kommer här, haha! Matchade väggen ganska bra… ;-) Ni har ju redan sett den här looken men jag tänkte att jag skulle visa lite close ups också. Igår var vi i Levis arkiv och fick höra deras historia, otroligt intressant. Jag fick även hålla i världens äldsta jeans, fotade massor så ska sätta mig och kolla igenom bilderna snart. Vi vaknade precis och ska snart iväg på äventyr igen. Några timmar kvar innan det är dags för mig att åka hemåt igen. :-( Hade gärna stannat några dagar till, San Fransisco är en riktigt härlig stad! Kommer ha en lång resa framför mig och den här gången flyger jag själv, Jon stannar här och åker uppåt för lite skidåkning. Avis! Hörs innan jag flyger, puss och kärlek <3

//Here’s a different kind of outfit, haha! Matched the wall pretty good… ;-) You’ve already seen this look but I thought I wanted to show you some close ups too. Yesterday we went to Levi’s archives and got to hear their story, really interesting. I also got to hold the oldest pair of jeans in the world, took lots of pictures so I’ll go through them soon. We just woke up and soon we’re going out for some adventures again. A few hours left until it’s time for me to go home again. :-( Would’ve loved to stay for a few more days, San Fransisco is such a nice city! Will have a long trip ahead of me and this time I’m going on my own, Jon will stay here and go up for some skiing. Jealous! Talk to you before I fly, kisses and love <3

9 reaktioner på “49ERS LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.