ROOM SERVICE

janni-deler-roomserviceDSC_2699
janni-deler-roomserviceDSC_2705
janni-deler-roomserviceDSC_2703 copy
janni-deler-roomserviceDSC_2700

Breakfast for two – please!

Hotellfrulle, på rummet… Bästa starten på dagen! :-) Jag älskar ju min grötfrukost jag äter hemma men brukar aldrig äta det på hotell men jag ville ha något som jag stod mig på hela dagen. Det fick bli gröt, bär, kaffe och juice. Jon äter alltid bagels så jag brukar smaka lite på det, äter aldrig det hemma men så fort jag kommer till USA blir det bagels med cream cheese. :-) Mysmorgon deluxe! Nu ska vi sova efter middag och drinkar med Levis-gänget, vi har verkligen haft en toppenresa. Imorgon (idag för er) så ska vi ut på en liten tour här i San Fransisco, vi ska kolla in Golden Gate bridge bland annat – efter det ska jag åka mot flygplatsen och röra mig hemåt igen. Snabbvisit med massor av härliga minnen! Hörs när vi vaknat, puss <3

//Hotel breakfast, in the room… Best start of the day! :-) I love my oatmeal breakfast I eat at home but I usually never have it in hotels but I wanted something that kept me full all day. It ended up with oatmeal, berries, coffee and juice. Jon always have bagels so I usually taste a bite or two, never eat it at home but as soon as I get to the US I have bagels with cream cheese. :-) Cozy morning deluxe! Now we’re getting some sleep after dinner and drinks with the Levis-team, we’ve really had a great trip. Tomorrow (today for you guys) we’re going out for a tour here in San Fransisco, we’re checking out Golden Gate bridge and other things – after that I’m heading to the airport to go home. Quick visit with lots of great memories! Talk to you when we’re awake again, hugs <3

4 reaktioner på “ROOM SERVICE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.