LEVI’S ARCHIVES

Jon Olsson San Fransisco janni-4
Jon Olsson San Fransisco janni-6
Jon Olsson San Fransisco janni-7
Jon Olsson San Fransisco janni-8
Jon Olsson San Fransisco janni-9
Jon Olsson San Fransisco janni-11
Jon Olsson San Fransisco janni-10
Jon Olsson San Fransisco janni-12
Jon Olsson San Fransisco janni-13

Got to see the Levi’s archives, so cool to hear the history of the brand!

Hej hjärtan! Nu sitter jag på flygplatsen och ska snart boarda flyget mot Köpenhamn och sedan Stockholm. Ska bli skönt att sätta sig på flyget och sova lite. :-) Har haft underbara dagar med gänget och alla från Levis, vi har varit ett riktigt härligt gäng och fått se och uppleva massor under de här dagarna. En av höjdpunkterna var Levi’s arkivet, där fick vi höra hela historien bakom Levis och se otroligt gamla jeans. Häftigt att se hållbarheten i jeans, helt galet… Fick hålla i världens äldsta jeans också, vilket jag tyckte var ballt! ;-) Jag tror nog de flesta har eller har haft ett par Levis, jag lever i mina shorts på somrarna. Något jag lärde mig var att Levi’s faktiskt var de första som fick patent på denim, så dom har varit igång sen starten. Häftigt brand och härliga människor, känns riktigt tråkigt att lämna faktiskt. Dags att flyga, vi hörs när jag landar. Puss <3

//Hey loves! Now I’m at the airport and will soon board the flight to Copenhagen and then on to Stockholm. Will be nice to sit on a plane and get some sleep. :-) Have had some amazing days with the team and everyone from Levis, we’ve been a great group and we’ve gotten to see and experience a lot during these days. One of the highlights was the Levi’s archive, there we got to hear the story behind Levis and also got to see really old jeans. Cool to see how sustainable the material is in jeans, totally crazy… Got to hold the oldest pair of jeans in the world too, which I thought was really cool! ;-) I think most people have or have had a pair of Levis, I live in my shorts during summer. Something I learnt was that Levis actually was the first brand with patent on denim, so they’ve been doing it since the start. Cool brand and amazing people, actually feels really sad to leave. Time to fly, talk to you when I land. Hugs <3

14 reaktioner på “LEVI’S ARCHIVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.