DENIM ON DENIM

Jon Olsson San Fransisco janni-29
Jon Olsson San Fransisco janni-32
Jon Olsson San Fransisco janni-36
Jon Olsson San Fransisco janni-34
Jon Olsson San Fransisco janni-35
Jon Olsson San Fransisco janni-30
Jon Olsson San Fransisco janni-37

Levis jacket and dress (here!)/ Chanel bag/ Nly Trend by Janni shoes (in blue here!) – adlink

Home sweet home! Åh vad skönt att komma hem, det var en lång resa… Jag hoppade på flyget och tänkte äta en god middag och sen sova, självklart var första timmen otroligt turbulent så det gick knappt att äta, haha! Tillslut lugnade det ner sig och jag somnade, tror jag sov 7 timmar totalt. Det hör inte till vanligheten! ;-) En man som satt snett bakom mig var en riktig snarkare, högt också så det fick bli hörlurar i och sen somnade jag in. Känner mig fortfarande trött däremot, skulle egentligen iväg på en middag nu men ställde in. Ska försöka hålla mig vaken ett tag till och sen sova, ska bli skönt att göra det i en säng. :-) Här kommer lite bättre bilder på min look, gillar att ha denim på denim. Den här jackan än magi, den är fodrad och otroligt mysig och varm. Vill köpa den i en mörkare färg också, hehe! Nä nu ska jag laga något smarrigt till middag (= gå och köpa något färdigt), hoppas ni har en fin kväll <3

//Home sweet home! Oh it was nice to finally come home, it was a long trip… I went on the flight and thought I would have a nice dinner and then sleep, of course the first hour was very turbulent so you could barely eat, haha! It finally calmed down and I fell asleep, think I slept 7 hours in total. That’s not how it usually goes! ;-) A man who sat behind me to the right was a true snorer, he snored loud too so I had to have my headphones on and then I fell asleep. Still feel pretty tired though, had planned a dinner tonight but had to cancel. Will try to stay awake for a few more hours and then sleep, will be nice to do it in a bed. :-) Here’s a better view of my look, I like to have denim on denim. This jacket is just magic, it’s warm and cozy. Want to buy it in a darker colour as well, hehe! Time to make something tasty for dinner (= go and buy something that’s ready), hope you guys have a great night <3

6 reaktioner på “DENIM ON DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.