VANILLA COFFEE

Jon Olsson San Fransisco janni-15
Jon Olsson San Fransisco janni-14
Jon Olsson San Fransisco janni-16

My favourite starbucks coffee – iced vanilla coffee.

God morgon babes! Jag är människa igen, haha! Tidig morgon imorse, är iväg på en plåtning/inspelning idag och åkte hemifrån 06.30… Vi ska vara klara runt 19 så det blir en lång dag idag igen. Men det är kul, ska bli roligt att visa er sen vad vi gör nu under dagen. :-) Kommer krävas en del kaffe för att hålla mig pigg med andra ord, min all time favourite just nu är is-vaniljkaffe. Hade mer än gärna haft en framför mig nu men får nöja mig med bryggkaffe. Funkar det med så länge det är koffein, haha! Hörs snart, puss på er <3

//Good morning babes! I’m human again, haha! Early morning today, I’m at a photoshoot/filming today and left home at 06.30… We’ll be done by 19.00 so this will be a long day too. But it’s fun, will be fun to show you guys what we’re doing today. :-) I will need lots of coffee to stay energised, my all time favourite at the moment is iced vanilla coffee. Would’ve loved to have one infront of me now but I guess I have to settle for normal coffee. That works too as long as there’s caffein, haha! Talk toon, hugs babes <3

11 reaktioner på “VANILLA COFFEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.