GOLDEN GATE BRIDGE

janni-deler-sanfransisco-goldengatebridgeL1007006janni
janni-deler-sanfransisco-goldengatebridgeL1007019janni
janni-deler-sanfransisco-goldengatebridgeL1007066janni
janni-deler-sanfransisco-goldengatebridgeL1007040janni
janni-deler-sanfransisco-goldengatebridgeL1007078janni
janni-deler-sanfransisco-goldengatebridgeL1007059janni
janni-deler-sanfransisco-goldengatebridgeL1007086janni

Finally got to see the Golden Gate Bridge – such a cool place!

God morgon lördag! Har kvar lite bilder från San Fran, här var ett av ställena jag velat se länge! Golden Gate Bridge, sjukt häftigt ställe och en grej att checka av min bucketlist. :-) Vi åkte runt på en liten tour runt San Fran och stannade här en stund. Vi hade tur med vädret, den ser såklart finare ut när det är blå himmel. Älskar kontrasterna med det röda mitt i allt! Här ser ni hela gänget vi var där med, supergäng. Gemma, en av tjejerna, fyllde år dagen efter så vi överraskade med lite tårta och firande. Perfekt avslut på en riktigt härlig resa. :-) Nu ska jag snart röra mig mot ett träningspass på Fightbox (äntligen!) och ikväll är det gala middag. Tror det blir en härlig lördag! Hoppas ni får en fin dag så hörs vi, puss och kram <3

//Good morning saturday! Have a few pictures left from San Fran, this was one of the places I’ve been wanting to see for a long time! Golden Gate Bridge, such a cool place and one thing to check off my bucket list. :-) We went for a tour around San Fran and stopped here for a while. We were lucky with the weather, of course it looks better when there’s a blue sky. Love the contrast with the red in the middle of everything! Here’s the crew we were there with, super crew. Gemma, one of the girls, had her birthday the day after so we surprised her with a cake and celebration. Perfect way to end a really nice trip. :-) Now I’m soon heading for a workout at Fightbox (finally!) and tonight it’s a gala dinner. Think it will be a nice saturday! Hope you guys will have a great day and I’ll talk to you soon, kisses and hugs <3

12 reaktioner på “GOLDEN GATE BRIDGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.