EUREKA LAB

Jon Olsson San Fransisco janni-20
Jon Olsson San Fransisco janni-19
Jon Olsson San Fransisco janni-21
Jon Olsson San Fransisco janni-24
Jon Olsson San Fransisco janni-22
Jon Olsson San Fransisco janni-25
Jon Olsson San Fransisco janni-26
Jon Olsson San Fransisco janni-27

Went to the Eureka lab with Levis, a really cool place where a lot of jeans designs are made.

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår bra, känner mig utvilad. Var ju på gala igår men drack inget, kände inte för att vara trött idag men jag dansade mig svettig iallafall. ;-) Kul att hänga med gänget igen, ger alltid massa energi. <3 Har ju bilder kvar på San Fran, herregud vi gjorde så mycket de där dagarna så har mycket bilder jag vill visa. Hehe, hoppas ni gillar det! Har varit mycket jeans-snack här senaste tiden, men det verkar som ni gillar det om jag tänker på tävlingen nedan. Kul att ni är så många som vill vinna, kommer göra det svårt för mig däremot… ;-) Anyway, vi åkte till Levis labb, där provar dom att göra olika typer av jeans. Olika färger, olika slitningar och fit. Det var så mycket jeans där så det var galet! Häftigt att dom tar gamla jeans och inspireras, såna som är använda och slitna av människor och sedan skapar samma slitning till nya jeans. Jag älskar det! Hade verkligen en grym resa. Nu ska jag mysa framför nyhetsmorgon och sen tänkte jag träna igen, skönt att köra nu när jag är hemma. Hörs sen, puss på er <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, feel rested. Went to the gala yesterday but didn’t drink anything, didn’t feel like being tired today but I still danced until I was totally sweaty. ;-) Fun to hang out with the gang again, always gives me lots of energy. <3 Have a few pictures left from San Fran, oh my we did so much those days so I have a lot of pictures to show you. Hehe, hope you like it! Been lots of jeans-talk here lately, but it seems like you like it if I look at the competition below. Fun that so many of you want to win, will make it hard for me though… ;-) Anyway, we went to the Levis lab, the place where they try to make new designs of jeans. Different colours, different worn-out looks and fit. There was a lot of jeans there it was just crazy! It’s cool that they take old jeans and gets inspired, the ones that’s been worn and used by people and then they create the same look for new jeans. I love it! Really had a great trip. Now I’m gonna chill infront of the morning news and then I’m going for a workout again, nice to do it now when I’m finally at home. Talk later, hugs <3

3 reaktioner på “EUREKA LAB”

 • Elena says:

  Since I bought my first Levi’s Jeans I am really in love with this brand!!!! Can’t get enough of Levi’s products!!! And the pictures alte awesome!! I would have loved to go there!!!
  Puss :) Elena
  ___________________________
  http://annelenafashion.com

 • Anna says:

  Blir så avis på att du har fått se hur tillverkningen går till! Verkar sjukt intressant :D

 • Älskar Levi’s! Min kompis jobbade där ett par år som mönsterkonstruktör och hon hängde en del i deras enorma arkiv där i SF, verkar sjuuuuukt intressant (speciellt om man är en klädnörd!) Jättefin klänning du har btw, fint med lårhöga till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.